WordPress.org

Forums

Captcha
[resolved] Not working on custom from please help (4 posts)

  1. johngoadby
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    We use salesfroce 'web to lead' so all our forms are made in salesforce and then inserted manually on to our wordpress pages, this all works fine.

    Id like to use this plugin but have not got the skills to sort out how to make it work.

    Below is the form code. If you can help please let me know.

    I have installed the plugin and activated it.

    Kindest regards

    John

    <form action="https://www.salesforce.com/servlet/servlet.WebToLead?encoding=UTF-8" method="POST"><input type="hidden" name="oid" value="00DD0000000o2JU" /><input type="hidden" name="retURL" value="http://www.cnet-training.com/form-submission-success" /><label for="first_name">First Name</label><input id="first_name" type="text" name="first_name" size="20" maxlength="40" />
    <label for="last_name">Last Name</label><input id="last_name" type="text" name="last_name" size="20" maxlength="80" />
    <label for="email">Email Address:</label><input id="email" type="text" name="email" size="20" maxlength="80" />
    <label for="phone">Phone Number:</label><input id="phone" type="text" name="phone" size="20" maxlength="40" />
    <label for="company">Company:</label><input id="company" type="text" name="company" size="20" maxlength="40" />
    <label for="title">Job Title:</label><input id="title" type="text" name="title" size="20" maxlength="40" />
    <label for="city">City</label><input id="city" type="text" name="city" size="20" maxlength="40" />
    <label for="country">Country</label><input id="country" type="text" name="country" size="20" maxlength="40" />
    <label for="course_interest">Select the course(s) you are interested in:</label></p>
    <select id="00ND0000004q2O9" multiple="multiple" name="00ND0000004q2O9" title="Course Interest">
    <option value="CDCDP">CDCDP™</option>
    <option value="CDCMP">CDCMP™</option>
    <option value="CDCEP">CDCEP™</option>
    <option value="CDCTP">CDCTP™</option>
    <option value="CTPM">CTPM™</option>
    <option value="EU CoC on Data Centre Efficiency">EU CoC on Data Centre Efficiency</option>
    <option value="Data Centre Energy Practitioner DCEP">Data Centre Energy Practitioner DCEP</option>
    <option value="CNCI Adv">CNCI Adv™</option>
    <option value="Datacommunications Cabling">Datacommunications Cabling</option>
    <option value="Fibre Optics in Int & Ext Environments">Fibre Optics in Int & Ext Environments</option>
    <option value="Practical LAN Design & Implementation">Practical LAN Design & Implementation</option>
    <option value="BICSI RCDD">BICSI RCDD</option>
    <option value="Excel System Installation">Excel System Installation</option>
    <option value="Draka System Installation">Draka System Installation</option>
    <option value="Panduit Certified Installer">Panduit Certified Installer</option>
    <option value="Fluke Certified Cabling Test Technician">Fluke Certified Cabling Test Technician</option>
    </select>
    <p><label for="message">Message:</label><textarea id="00ND0000004oVyD" name="00ND0000004oVyD"></textarea>
    <input type="submit" name="submit" /></form>

    http://wordpress.org/extend/plugins/captcha/

  2. bestwebsoft
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hello johngoadby,

    What exactly you need? You want to know how you can add the Captcha in the form or what?

    Regards,
    Valeria.

  3. Bleuy
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem. The Salesforce code is put into the html on the page, but I am a little unsure where the code you suggest actually needs to go.

    I have pasted what you suggest at the bottom of the form but when I put the page live, it just shows the code.

  4. nestor_alveyra
    Member
    Posted 1 year ago #

    I got a problem also with my custom form, the captcha is appearing but when I tried to submit the form, it triggers always the form action attribute which is the sales force (https://www.salesforce.com/servlet/servlet.WebToLead?encoding=UTF-8). Can you help me with this one? Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic