Support » Plugin: Worth The Read » Not working on a Custom Post Type

  • Resolved FadingMusic

    (@fadingmusic)


    Hello,

    Worth the Read is not working for one of my Custom Post Types, the others are working just fine. This also happens to be the only post type using a custom template of single.php.

    Can someone please help me figure this out?
    Thank you in advance!

    • This topic was modified 3 years, 8 months ago by FadingMusic. Reason: Typo

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 16 through 18 (of 18 total)
  • Plugin Author brianmcculloh

    (@brianmcculloh)

    Hello, we have released version 1.4 of the plugin which fixes this issue. Please update and let me know if you continue to experience any further issues. Thanks again for contributing to WTR’s success!

    Thread Starter FadingMusic

    (@fadingmusic)

    Hello brianmcculloh, and thank you kindly for your support! I am still very satisfied with your Worth because it works streamlined with my theme.

    I have updated your plug-in to the latest version, but this does not solve the problem. However, I use an outdated WP Review Pro version 2.7.8, there may be some differences between the free and pro version that led to different results.

    Please let me know if you need more information regarding this issue.

    Thread Starter FadingMusic

    (@fadingmusic)

    Just a small update.

    I experimented with a solution, which is to re-enabling the WordPress editor on my custom post type “Review” and copying the contents of the WP Review PRO editor to the WordPress editor, two things happend:

    1. Both editors must have have content, leaving one editor empty renders the reading progress bar not visible

    2. Revert changes by removing content from the WordPress editor and disable the WordPress editor on my custom post type “Review” renders the reading progress bar not visible as well.

    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by FadingMusic.
    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by FadingMusic.
Viewing 3 replies - 16 through 18 (of 18 total)
  • The topic ‘Not working on a Custom Post Type’ is closed to new replies.