Support » Plugin: DNUI » Not working in WP 4.7

  • I get tons of errors when listing images. And the “Delete Automatic” shows up only once and never shows again.

    The images are mostly all on “asking” or “pending” and never changes.

    I get tons of these errors on every page.

    resource_timing.js:32 Uncaught (in promise) Error: [object Object]
        at chrome-extension://mlomiejdfkolichcflejclcbmpeaniij/dist/resource_timing.js:32:14
        at sendResponseAndClearCallback (extensions::messaging:347:9)
        at messageListener (extensions::messaging:379:11)
        at EventImpl.dispatchToListener (extensions::event_bindings:388:22)
        at Event.publicClassPrototype.(anonymous function) [as dispatchToListener] (extensions::utils:149:26)
        at EventImpl.dispatch_ (extensions::event_bindings:372:35)
        at EventImpl.dispatch (extensions::event_bindings:394:17)
        at Event.publicClassPrototype.(anonymous function) [as dispatch] (extensions::utils:149:26)
        at dispatchOnMessage (extensions::messaging:320:22)
    • This topic was modified 3 years, 9 months ago by asle.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author nicearma

    (@nicearma)

    Hello asle,

    It seem that chrome-extension://mlomiejdfkolichcflejclcbmpeaniij is the “Extension
    Ghostery” so try to open in another browser without Ghostery or simple try it with out Ghostery active. I test the plugin with WP 4.7 at seem to work ok

    Thank you for fast reply. I have disabled Ghostery now. I have over 2800 images in my uploads folder. When I come to page 2 it says “Fetching server…” for a very long time (5-10 minutes waiting). If I go back and in again on images I click to another page and it says “Pending…” and “Asking…” on half of the page. Since I have a lot of domains on this server I get an “Server ERRROR 500” for all sites when the plugin is listing images or working. I have this server on siteground.com. Could it be that they have some restrictions for the ajax calls?

    I also get a lot of these messages when the page reads images and a few are still left on the list, the page then stops:
    "NetworkError: 404 Not Found - http://my_site_name/wp-admin/admin-ajax.php?action=dnui_pro_verify_status_by_id_image&id=145"

    When I get the option “Delete All” I click and get this error:
    NetworkError: 404 Not Found - http://my_site_name/wp-admin/admin-ajax.php?action=dnui_pro_delete_by_id_and_size_image"

    I also get these errors. Hope it can be useful!

    "NetworkError: 404 Not Found - http://my_site_name/wp-admin/admin-ajax.php?action=dnui_pro_get_woocommerce_image"
    admin-a...e_image
    "NetworkError: 404 Not Found - http://my_site_name/wp-admin/admin-ajax.php?action=dnui_pro_get_galleries_image"
    admin-a...s_image
    "NetworkError: 404 Not Found - http://my_site_name/wp-admin/admin-ajax.php?action=dnui_pro_update_options"
    admin-a...options
    "NetworkError: 404 Not Found - http://my_site_name/wp-admin/admin-ajax.php?action=dnui_pro_get_shortcodes_image"
    admin-a...s_image
    "NetworkError: 404 Not Found - http://my_site_name/wp-admin/admin-ajax.php?action=dnui_pro_count_image"
    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by asle.
    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by asle.
    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by asle.
    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by asle.
    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by asle.

    Then I get this error:
    "NetworkError: 503 Service Temporarily Unavailable - http://my_site_name/wp-admin/admin-ajax.php"

    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by asle.
    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by asle.
    Plugin Author nicearma

    (@nicearma)

    I have two ideas:

    1. You probably have securities configurations at you server, DNUI use a lots of Ajax call (but a lots) at it seem that your server doesn’t like it.

    2. Another problem it that this call are for the DNUI PRO, so if you DNUI WP version and PRO at the same folder, you can have this kind of problem (you can use the official channel for the DNUI PRO, because i can not help you about the version PRO here, WP RULES)

    I have DNUI PRO version. I have uninstalled the free version. I get this error when I access the images tab:
    angular.min.js?ver=9c8f8fe…:103 GET http://uu-k1.no/wp-admin/admin-ajax.php?action=dnui_pro_get_shortcodes_image 500 (Internal Server Error)

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Not working in WP 4.7’ is closed to new replies.