Support » Plugin: Stencil » Not working in Version 5.2.1

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Stencil

    (@getstencil)

    Thanks for reporting Scott –
    Taking a look now!

    Thread Starter scottdoel

    (@scottdoel)

    Wow, that was quick! I have also raised a support request on stencils site

    Plugin Author Stencil

    (@getstencil)

    I’ll close that ticket and respond here so there’s a public record of it πŸ™‚
    And yah.. happen to be working today πŸ™‚

    Plugin Author Stencil

    (@getstencil)

    I just tested and it appears to be working for me. I’ll re-open that ticket, since I may need to get on a Skype call with you to debug (and see what Plugins you have installed that may be conflicting).

    Thread Starter scottdoel

    (@scottdoel)

    It doesn’t work from the main add media tab, but does work when setting a featured image from a post etc?

    Plugin Author Stencil

    (@getstencil)

    Gotcha. I’m guessing it’s a conflict with another plugin (which we’ve run into 5 or 6 times; just need to figure out which one so I can account for it).

    I replied back to your Help Ticket. You available for a quick Skype call?

    Plugin Author Stencil

    (@getstencil)

    Going to close this support request for now, as it’s not specifically a bug. Rather it’s a request to add the Stencil option to the Media Library tab.

    Will hopefully get to that soon, but in the meantime for anyone else visiting this page: Stencil only works (at the moment) when attempting to add an image from a Page or Post flow (rather than navigating directly to the Media Library area from your sidebar navigation).

    Thread Starter scottdoel

    (@scottdoel)

    Thanks for the help and all sorted now. Nothing wrong with the plugin just user error from my side πŸ™‚

    Great support and thanks for helping

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Not working in Version 5.2.1’ is closed to new replies.