WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Not Working In Post Editor

[Resolved] Not Working In Post Editor

  • Byron

    @respectthisfresh

    Hello!

    I’ve installed the plugin, made sure that the checkbox in settings was set to “Activate the player customizer in the post editor”, and even uninstalled/reinstalled the plugin. I’m also attempting to use it on TWO sites that I’m working on, so I know that it’s not a theme or a plugin issue.

    Any one else experiencing this problem? I really like the way this audio player looks and would love to use it 🙁

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-miniaudioplayer/

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author pupunzi

    @pupunzi

    Hi,
    What is the problem exactly?
    Does the button display on the tiny toolbar of the post editor?
    The button get active only if you select a link to an MP3 file, otherwise it appears disabled.

    Bye,
    Matteo

    Hi! I’m facing the same problem. The plugin seems to be well installed but it doesn’t work even in the “new post” page. The sign keeps turned off, even if there is a mp3’s link on my clipboard. I use DROPBOX, might it be the problem? Ah, I deactivate all the others plugins but it still doesn’t work.

    It seems to be a good plugin and I need it a lot =/

    Plugin Author pupunzi

    @pupunzi

    You have to select the link (or almost place the cursor on the link) to make the button available.
    Doesn’t matter if the file is on Dropbox or wherever else.
    Do you have a public URL where I can see your issue?

    Bye,
    M

    If you are talking about the MP3 file, yes (http://dl.dropbox.com/u/16586540/Livros%20MP3/araby_joyce_lw.mp3). If not, I don’t know what are you talking about =/

    Bye,
    Secoia

    Plugin Author pupunzi

    @pupunzi

    Sorry, of course I can’t see the issue as it is on your back office.
    Are you sure that the link to the MP3 file is pointing to the file itself and not to a page?
    WP lets you choose how to link the file on the media uploader window; check if the Attachment Display Settings -> Link To parameter is set to “media file”, otherwise set it to “media file”.

    Bye,
    Matteo

    I “solve” the problem. I mean, there was no problem at all. The thing was that I copied the link to my clipboard and expected the icon to work but it didn’t. Then, I tried to paste the link on the post and it still didn’t work. HOWEVER, when I paste the link AND put it as a link, the icon worked fine. Now, everything is working fine.

    Ps.: I really liked your plugin 😀

    Here I am again. Before I update the plugin everything was fine, now it isn’t working anymore =/ The bottom is working but the player doesn’t.

    Plugin Author pupunzi

    @pupunzi

    Can you tell me if you are getting any error in the javascript console?

    How do I do that?

    Plugin Author pupunzi

    @pupunzi

    Firefox, Chrome, IE 8+, Safari, Opera have all a console for javascript and dom errors.

    Anyway you can install the previous version of the plugin from here:
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-miniaudioplayer/developers/
    by clicking on the 1.2.6 link.

    Bye,
    M

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] Not Working In Post Editor’ is closed to new replies.