WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Slickr Flickr » [Resolved] Not working in Internet Explorer

[Resolved] Not working in Internet Explorer

  • I updated SlickrFlickr (1.43) and in IE9 is not working when I click in a picture, error says: “jQuery not defined” in the first line:

    <script type="text/javascript">
    jQuery.noConflict(); jQuery(document).ready(function() {
    slickr_flickr_start();
    });
    </script>

    Any ideas? (not use IE, yeah; but I have a basic users in my WP)

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/slickr-flickr/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Russell Jamieson

    @powerblogservice

    jQuery should be loaded whatever browser is being used – what is the URL of your site?

    Jquery is loaded and working 🙁

    You can see it here: http://www.empachate.com/kaisen-sushi-bar/

    Thanks Russell!

    Plugin Author Russell Jamieson

    @powerblogservice

    I can see that both thickbox and fancybox lightboxes are being loaded and that both scripts are being minified by the bwp-minify plugin.

    The issue could either by the minification or the two lightboxes.

    Firstly trying going into Slickr Flickr Admin Advanced Settings and check “Load scripts in Footer” and see if that helps

    Next try the Slickr Flickr Admin LightBox settings and change the preferred lighbox option from ThickBox to FancyBox.

    If that fails then try disabling minification just temporarily to see if that makes a difference.

    I follow all your steps and I disable minification and it doesn’t work either… 🙁

    The error:
    SCRIPT438: Object doesn't support property or method 'removeExpression'

    I found this topic: http://stackoverflow.com/questions/12046242/simple-modal-jquery-1-8-0-and-ie9

    And if I change my version of jquery to 1.7.2 it works!

    So… That’s it! Thanks for your help (and for the plugin!)!

    Plugin Author Russell Jamieson

    @powerblogservice

    Nicely diagnosed!

    jQuery version mismatch is always a potential issue. I should have mentioned it.

    Cheers

    Russell

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Not working in Internet Explorer’ is closed to new replies.
Skip to toolbar