Support » Plugin: AudioIgniter Music Player » Not working in Firefox or Edge

  • Great plugin but we are getting a lot of weird results and error messages including not working in Firefox or Edge. Need help.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support Fotis

    (@markwaregr)

    Hi there,
    I noticed your domain name is wrong for your audio files you are trying to stream.

    The correct one is this
    https://www.monicaloweproductions.com/wp-content/uploads/2022/06/15%E2%80%93-Coca-Cola-Sip-Sized-QT.mp3

    while you are using

    
    https://monicaloweproductions.com/wp-content/uploads/2022/06/15%E2%80%93-Coca-Cola-Sip-Sized-QT.mp3

    For example. This happens in all your audio tracks. Can you please change to the correct domain https://www.monicaloweproductions.com and let me know if this resolve the issue?

    Thread Starter Shizart

    (@shizart)

    I added the files in the app. It would be sweet if the download url matched the stream url. I can’t think of a single case of why you wouldn’t have those match for 99% of users. Thanks. I’ll try adding the www. Not sure that effects anything. We are having similar issues with your demo site and I see others having issues so I think its the app of an ad blocker or something you haven’t tested for or experienced. Idk. Try your stuff in more than one browser with it open in more than one? Idk. I am going to test the www.

    Plugin Support Fotis

    (@markwaregr)

    Hi there,
    Stream URL with download URL will be released very soon as a feature.

    Now, I dont see any issues with our demo site in any browser? Can you share more details? It will help a lot. To make sure this is not related with a browser extension I suggest checking from your browser private browsing window.

    This does not apply in your case. Please change all URL’s with the correct domain.

    Let me know if this helps

    Thread Starter Shizart

    (@shizart)

    So hard to recreate. I think its all good with the url change. It was on a different url for dev. Then we cloned it. It didn’t add the www but when I upload a file now to a playlist it adds it. As long as it works. I made a test and it worked in chrome/ff/edge. I think for my problem the ww is the fix. I sent my client your test and she claims that didn’t work. I think rage clicking fills your stream up and no browser can do anything honestly. Not sure if that’s a thing or not. If you want to try it it’s here: https://www.monicaloweproductions.com/test/ I need to update all the urls and check w the customer. Its hard just to get them to clear their cache so I’m going with “works for me”. Thanks for being so responsive. I appreciate you!

    Plugin Support Fotis

    (@markwaregr)

    That’s great. Glad I could help. If you need additional help with anything, feel free to get in touch and I will be there for you within 24 hours.

    Also, we’d really appreciate if you could you take a minute and rate our plugin at https://wordpress.org/support/plugin/audioigniter/reviews/.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Not working in Firefox or Edge’ is closed to new replies.