WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Not working in Chrome (Windows)

[Resolved] Not working in Chrome (Windows)

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Pippin Williamson
    Participant

    @mordauk

    Show me a live URL and I might be able to tell you.

    Paul
    Member

    @pchild1

    Sure…

    paulos3000testdomain.info

    Paul
    Member

    @pchild1

    Full url: http://paulos3000testdomain.info

    Any ideas what the issue might be?

    Plugin Author Pippin Williamson
    Participant

    @mordauk

    Sorry for the delay.

    What elements do you have the font set to display on?

    Paul
    Member

    @pchild1

    I have it set to display on all element (headers, lists, paragraphs etc.)

    Looks ok in…
    – Chrome (OS X)
    – Firefox (OS X and Windows)
    – Safari (OS X)

    But not in…
    – Chrome (Windows)
    – IE (OS X and Windows)

    Seems very inconsistent, and I don’t know enough about font uploading to add in any custom CSS to fix it.

    Any help would be gratefully received!

    Thanks in advance.

    Plugin Author Pippin Williamson
    Participant

    @mordauk

    Can you give me a screenshot of your Appearance > Font Uploader configuration?

    Paul
    Member

    @pchild1

    Actually it’s sort of resolved (yes I know, I should have checked the ‘issue resolved’ box) – it now works in Chrome. To fix this I used a truetype format as opposed to opentype, which didn’t get on with Chrome for some reason.

    However, it still doesn’t work in Internet Explorer.

    Not sure how to attach a screenshot here, but basically I’ve selected the same .ttf font for all three div types (headers, lists, main body).

    Plugin Author Pippin Williamson
    Participant

    @mordauk

    Only the pro version works in IE, since IE requires a completely different file format to be uploaded.

    Paul
    Member

    @pchild1

    Ok, great. If I purchase the pro version, does that mean it will work on all of my WordPress sites?

    Plugin Author Pippin Williamson
    Participant

    @mordauk

    It will work on all but IE10.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] Not working in Chrome (Windows)’ is closed to new replies.