WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Not working in BuddyPress

[Resolved] Not working in BuddyPress

  • SciFiKriss
    Participant

    @scifikriss

    Hi guys

    Just installed in and put a different icon pack in and everything on the backside is ok. They appear on the activity page but when you click on them it inserts an html code and then nothing when you post?

    It is showing up the ‘normal’ icons but not the ones with :***:

    You con log in onto my site with a social log in.

    Thanks in advance

    Kriss 🙂

    https://wordpress.org/plugins/wp-monalisa/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • SciFiKriss
    Participant

    @scifikriss

    You know it might help if I put the link to the website on it wouldn’t it? doh! sorry!

    http://www.krissharmsworth.com

    Kriss 🙂

    Plugin Author tuxlog
    Participant

    @tuxlog

    Can you give me the versions of WP, wp-monalisa and buddypress you use please.

    SciFiKriss
    Participant

    @scifikriss

    WordPress 3.9
    Buddypress 2.0
    wp-monalisa 3.2

    I have switched it off at the moment not to confuse the guys.

    Kriss 🙂

    Plugin Author tuxlog
    Participant

    @tuxlog

    Seems to work here.
    Did you enter the correct Icon Directory?
    Must be something relative to the WordPress directory like wp-content/plugins/wp-monalisa/mysupersmilies
    Are the icons readable? You can test this by entering the URL for asmiley direct into your browser.

    SciFiKriss
    Participant

    @scifikriss

    I put my own emoticons on….

    I will switch them back on for you and you can see what happens… 😀

    Kriss 🙂

    SciFiKriss
    Participant

    @scifikriss

    Ok all switched back on… the emoticons with 🙂 🙁 are working but the ones with :**: just don’t seem to work at all….

    Kriss 🙂

    Plugin Author tuxlog
    Participant

    @tuxlog

    Hi Kriss,

    must be something which handles the :**: smilies beside wp-monalisa.
    Did you disable the WordPress default smilies? (Options->Write)
    I cant reproduce the problem in my installations. What other plugins do you use?

    SciFiKriss
    Participant

    @scifikriss

    Yes I have switched it off… the only reason that the 🙂 work is because I type that and not click on the emoticon.

    I have quite a few plugins but none as far as I know use the :**: and no other smilie programs… it is a damn pity because I wanted one that was visible to buddypress… 🙁

    Kriss 🙂

    Plugin Author tuxlog
    Participant

    @tuxlog

    Well Kriss, it really is.

    I can only help you if I can reproduce the problem. I f you like tell me what other plugins you use or give me an admin access to your site.

    By the way, all plugins which uses shortcodes or kind of abbreviations or regular expressions on comments or sth like this can collide with wp-monalisa.

    Would be glad to help.

    SciFiKriss
    Participant

    @scifikriss

    You can log in with anything you like…. once you have done that I can then make you an admin 😀

    You can then play with it as much as you like…. 😀

    Kriss 🙂

    Plugin Author tuxlog
    Participant

    @tuxlog

    ok, did it. Now waiting to become an admin. 😉

    Plugin Author tuxlog
    Participant

    @tuxlog

    Anyway, I just tested 😥 :ninja: :clown: all worked.

    What smilies aren’t displayed?

    Plugin Author tuxlog
    Participant

    @tuxlog

    You have to deactivate: “Replace emoticons with html-images” than it works.

    Plugin Author tuxlog
    Participant

    @tuxlog

    After deactivating I tested all smilies seems to work now.
    Please delete my account when you can confirm it.

    Thanks.

    SciFiKriss
    Participant

    @scifikriss

    I tried that as well and didn’t work for me… 🙁 I so hate it when this happens… feel like such an idiot now!

    But at least it is working now… 😀 😀 😀

    Thank you!

    Kriss 🙂

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • The topic ‘[Resolved] Not working in BuddyPress’ is closed to new replies.