Support » Plugin: Pin It Button On Image Hover And Post » Not working if not logged in

  • Resolved jonalange

    (@jonalange)


    Hi,

    unfortunately this plugin doesnt work for me. When Im logged in to my page I see the “Pin it” button on image hover. But when I go to the same page in a private browser window or a different browser it doesnt appear at all.
    The cookie is inserted even if its not displayed (“Pin it” button).

    Any ideas what the problem is here? Im using the avada theme.

    Thanks for your help.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • jonalange

    (@jonalange)

    Edit: I cleared my cache and the website cache (with caching plugin) multiple times. So this cant be the error. Also its an img element and not “background-image:…”

    jonalange

    (@jonalange)

    Fix: Ok I got a fix for that. You could add this to your FAQ because I think a lot of users will face this problem.
    So whats the problem:
    I use the plugin “WP Fastest Cache” and this applies to every optimize plugin.
    I dont know why the bug appears, but when I exclude “pinit.js” from being optimized it works.
    I hope I could help anyone who is looking for this topic.
    It would be awesome if the plugin devs fix this (if its a “Pin it” bug and not an optimizer bug)

    Have a nice day.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Not working if not logged in’ is closed to new replies.