WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Not working, hopefully an easy fix!

[Resolved] Not working, hopefully an easy fix!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 53 total)
  • Plugin Author Max Bond
    Participant

    @max-bond

    Hello!

    Your problem: widgets have no id attributes.

    To fix this you have to find register_sidebar function (look in functions.php) and change before_widget parameter.
    It looks like:

    register_sidebar( array(
    	...
            'before_widget' => '<li class="widget widget-sidebar">',
    	...
    ) );

    Edited version:

    register_sidebar( array(
            ...
    	'before_widget' => '<li id="%1$s" class="widget widget-sidebar">',
    	...
    ) );

    danmaj1990
    Member

    @danmaj1990

    Works now, thanks mate!

    Plugin Author Max Bond
    Participant

    @max-bond

    I see, good job!

    One advise. It’s better to fix the last widget, not the first.

    You may add a second ads widget, place it at the last position and then fix it.

    thanhtuanbk
    Member

    @thanhtuanbk

    I see one problems on my site. URL http://hoclame.com/bo-anh-nguoi-dep-bikini-lam-mat-mua-he/ . Please can you help me?

    Plugin Author Max Bond
    Participant

    @max-bond

    thanhtuanbk!

    Look at style.css line 284:

    #sidebar .widget {
    margin-bottom: 20px;
    height: 100%;
    overflow: hidden;
    -moz-border-radius: 5px;
    -webkit-border-radius: 5px;
    }

    You need to remove height: 100%;!!!

    thanhtuanbk
    Member

    @thanhtuanbk

    Thank you very much! Max Bond. It has worked. You are great.

    bunda_bogor
    Member

    @bunda_bogor

    hi Max Bond,

    Could you help me, the plugin not working on my site sample
    http://bunda.us/category/berita

    i have edit as your solution at above:

    if (function_exists(‘register_sidebar’)) {
    register_sidebar(array(
    ‘name’ => ‘Archive Sidebar’,
    ‘id’ => ‘archive-sidebar’,
    ‘description’ => __( ‘These widgets appear in the sidebar of all category/archive/tag listing pages (but not review listings)’, ‘swagger’ ),
    ‘before_widget’ => ‘<div id=”%1$s” class=”widget-wrapper”><div id=”%1$s” class=”widget”>’,
    ‘after_widget’ => ‘</div></div>’,
    ‘before_title’ => ‘<div class=”section-wrapper”><div class=”section”>’,
    ‘after_title’ => ‘</div></div>’

    but still not fix, could you please help me to solve it,

    very thanks

    Plugin Author Max Bond
    Participant

    @max-bond

    bunda_bogor!
    Which widget do you want to fix?
    I looked at your site source and found only one standard widget – “Most Viewed”. How do you insert Google ads?

    bunda_bogor
    Member

    @bunda_bogor

    the last widget.

    only the banner tutoral jilbab.

    i have check on the widget dashboard fixed widget.

    Thanks

    bunda_bogor
    Member

    @bunda_bogor

    hi,

    now working but only on most viewed widget, but for banner belowed still not working.

    for banner i use widget text from themes. might be that’s the problem,

    my themes widget not support your plugin?

    Plugin Author Max Bond
    Participant

    @max-bond

    my themes widget not support your plugin?

    It looks like so. The “Most viewed” widget uses format specified in reister_sidebar function, but other widgets formatted in different way…

    anhtuan020588
    Member

    @anhtuan020588

    It’s not works on my site. Could you please help me check?

    http://www.export2global.net/tester/03/2013/thuong-thuc-mon-ngon-khi-den-da-nang-phan-1/

    Thanks,
    Tuan.

    anhtuan020588
    Member

    @anhtuan020588

    Nevermind, i should to add id=”%1$s” to before_widget in function.php

    Now everything okay 🙂 awesome plugin Max.

    nikhilnaik
    Member

    @nikhilnaik

    I added id=”%1$s”to ‘before_widget’, still it is not working. Can you help me out?

    My blog is : http://www.bloggercent.com

    My settings are:
    Margin Top: 10px
    Margin Bottom: 0px
    Refresh interval: 1500ms
    Screen Max Width: 0px

    Use jQuery(window).load() hook: unticked

    Plugin Author Max Bond
    Participant

    @max-bond

    nikhilnaik!

    You have jQuery loaded two times!
    You should remove jQuery 1.6.2 (line 5):
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js"></script>

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 53 total)
  • The topic ‘[Resolved] Not working, hopefully an easy fix!’ is closed to new replies.