Support » Plugin: NextScripts: Social Networks Auto-Poster » Not working for Twitter

  • Resolved soma2000

    (@soma2000)


    Seems that it is not working for Twitter now after the upgrade from yesterday, anyone experiencing the same issue?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total)
  • Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    How exactly it is not working? Are you getting any errors?
    Please check your Log/History tab and let me know what do you have there.

    @soma2000

    I now have it working but only sends the text but not image.

    All I see is twitter cards at the moment.

    Still work in progress ๐Ÿ™‚

    Same here … Nothing is automatically sent to Twitter after the last update. But there is also no error message

    Twitter already stopped working for me with one of the previous versions. It doesn’t show up in the log, just doesn’t even seem to be triggered on a post publication.

    The only way Twitter is working for me is to manually press the post link. Facebook autopost working fine.

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    Please publish a new post, than check your Log/History tab and let me know what do you have there.

    After publishing a post the log shows:

    [2017-11-09 18:57:40] [User ID:2] – [Posted] [Facebook – Facebook #0] – OK – Message Posted … etc
    [2017-11-09 18:57:31] [User ID:2] – [Start =- ]- ——=========#### NEW AUTO-POST REQUEST ####=========—— PostID:(118292) Immediate

    Twitter not mentioned, it’s like it’s not even triggered.
    Posting manually is successful, after which the log shows the entry:
    [2017-11-09 18:59:12] – [Posted] [Twitter – Twitter #0] – OK – Message Posted … etc

    Sorry, I’ve downgraded the plugin to 4.0.7 this version works but I don’t have a log (but there was nothing in it before, as if the Twitter account for the plugin didn’t exist)

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    We can’t replicate with problem. If you have this issue, please open a support ticket with your site info. It seems like we need to take a look at your environment.

    https://www.nextscripts.com/support/

    I did 20 days ago, but unfortunately things went from bad to worse for me with every update… Ticket#NXS256220

    Same issue here.. Twitter is not working too..

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    We canโ€™t replicate with problem. If you have this issue, please open a support ticket with your site info. It seems like we need to take a look at your environment.

    https://www.nextscripts.com/support/

    Plugin Author NextScripts

    (@nextscripts)

    Please update to the latest version 4.0.10. This problem should be fixed there.

    Version 4.0.10 fixes the problem with Twitter, thanks.

    Thanks for the quick fix. 4.0.10 works ๐Ÿ™‚

    Hi,

    Just did a test and I tried to manually tweet.

    Whilst the text and link do show, the featured image does not.

    HTH ๐Ÿ™‚

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total)
  • The topic ‘Not working for Twitter’ is closed to new replies.