Support » Plugin: bbPress - Private Replies » Not working for me – private replies showing to all

  • This is, potentially, a really great plugin – it is just what I need. Except that it is not working for me.

    I have created some test replies from a not-admin-user to a different non-admin-originated topic and also to a reply. The private replies show up with a blue background – good. I have then logged on as a third non-admin user and the private replies are visible with their blue background. I think they should not be. Am I missing something?

    I have switched to the Twenty Sixteen theme and deactivated all plugins except:
    BuddyPress v2.7.2
    bbPress v2.5.11
    bbPress – Private Replies v1.3.3

    Still see the problem. Any ideas please.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author mordauk

    (@mordauk)

    Unfortunately the plugin is not compatible with the BuddyPress integration. At least I do not believe it is as I’ve heard other reports of it not working. I have not, unfortunately, had a chance to test it to be sure.

    Thanks for responding. I think what you are saying is that some update to WordPress, BuddyPress or bbPress has broken it?

    If you can get around to looking at this and fixing, I would be really grateful and would certainly give you five big stars!

    Tony

    Plugin Author mordauk

    (@mordauk)

    No, it wasn’t broken by an update; it has never worked with BuddyPress.

    It works with stand alone bbPress but not bbPress+BuddyPress.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Not working for me – private replies showing to all’ is closed to new replies.