WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » MailChimp for WordPress » [Resolved] Not working for me

[Resolved] Not working for me

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • When I post a comment, I get redirected to another page with this error message:

    Warning: Missing argument 2 for MC4WP_CommentSubscriber::subscribe() in /home1/herbal/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-for-wp/includes/class-mc4wp-commentsubscriber.php on line 42

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home1/herbal/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-for-wp/includes/class-mc4wp-commentsubscriber.php:42) in /home1/herbal/public_html/wp-includes/comment.php on line 619

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home1/herbal/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-for-wp/includes/class-mc4wp-commentsubscriber.php:42) in /home1/herbal/public_html/wp-includes/comment.php on line 620

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home1/herbal/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-for-wp/includes/class-mc4wp-commentsubscriber.php:42) in /home1/herbal/public_html/wp-includes/comment.php on line 621

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home1/herbal/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-for-wp/includes/class-mc4wp-commentsubscriber.php:42) in /home1/herbal/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

    Plugin Author Danny van Kooten

    @dvankooten

    Hey herbalsauce,

    Thank you for opening a support question and for providing me with the error notices that popped up.

    A few questions, which WordPress version are you running and are you running Akismet or a similar anti-spam plugin?

    I made a small change in the plugin which should fix your issue but I’m still curious what is causing it. I didn’t release the change as a new version so could you try re-downloading the current version of MailChimp for WordPress to see if it fixes your problem?

    Thanks.

    Danny

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Not working for me’ is closed to new replies.
Skip to toolbar