Support » Plugin: blueimp lightbox » Not working for gallery images

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author blueimp

    (@blueimp)

    Can you provide a link to a sample gallery?

    Oh, thats fast 🙂

    The link I posted is for a gallery. The first two images are included in the gallery (and nothing happens when I/you click on them. The third image, further down in the text, is a “normal” image – and that one is working fine.

    The link again:

    http://www.kl.sinkadus.com/portfolio/tets-5/

    Plugin Author blueimp

    (@blueimp)

    OK, I don’t know which gallery plugin you’re using, but the first two are simply images without a link.
    This plugin requires a list of links to images to work.

    I see. The gallery is the built in gallery in WP. So I guess the theme adds some code that makes galley images incompatible with the plugin. Bummer 🙁

    Thanks for your feedback though, quick and painful, just the way I want it 🙂

    Plugin Author blueimp

    (@blueimp)

    Yeah, by default, the Gallery should list the images as thumbnails with links to the original files when the Gallery link is set to “Media file”.

    Maybe there is an option somewhere in the theme you’re using to get that functionality.

    Possible. Will search, and contact the theme author if necessary. Thanks for your help!

    Plugin Author blueimp

    (@blueimp)

    You’re welcome. 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Not working for gallery images’ is closed to new replies.