WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Welcome Pack » [Resolved] Not working with BuddyPress 1.7 (Beta)

[Resolved] Not working with BuddyPress 1.7 (Beta)

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total)
  • Plugin Author Paul Gibbs

    @djpaul

    Thanks for reporting.

    As I replied to the email that you sent me, I’ll look at this after 1.7 is released.

    Did you get a chance to look into this problem?
    I have the same issue.

    I’m using the latest version of buddypress 1.7.1 and although I change the text in the ‘Emails’ it keeps sending the default ones.

    Plugin Author Paul Gibbs

    @djpaul

    Someone sent me a fix on github but I haven’t released an update yet

    Could you give us the edit or are u planning on updating the plugin soon?

    Hi again,

    I see you marked this thread as solved and that’s really interesting as you haven’t provided any solution to our problem.

    Can you provide us with a fix or are you planning to upgrade the plugin soon?

    Plugin Author Paul Gibbs

    @djpaul

    I have recently decided to mark the threads as resolved once I have sent an initial reply; plus I only got home from a couple weeks’ worth of travelling yesterday.

    I will try to sort it out this afternoon

    That sounds fantastic!

    Thank you Paul! I was really eager to use your plugin.

    Did you update the plugin after all? Should we re-download it and check it?

    Any updates on this? 🙂

    Hi Paul,

    Any chance there might be an update on the Welcome Pack plugin? I went onto Github and tried to implement the changes, but with no success (of course, I am by no means a PHP guru!)

    I would be willing to pay for a version of this plugin, as long as it’s functioning, as it is integral to the roll out of a redesign of a website that’s going live in two weeks.

    I will send a personal message as well, but hoping to hear from you soon!

    Many thank,
    Ronel.

    Hi Ronel-

    I downloaded the master of the GitHub repo and it seems to be working fine on my installation. Get it here:

    https://github.com/paulgibbs/Welcome-Pack/archive/master.zip

    -David

    Hi,

    I just tried the version you provided, but it seems that the email are still sent with the original text no matter the customization through ‘Settings>Emails’.

    Is there a plan for an update on the plugin?

    Plugin Author Paul Gibbs

    @djpaul

    No plans to update.

    That’s really bad! Your plugin is truly amazing. It’s a shame that you won’t update.

    In any case, thank you for the heads up. We’re going live in 2 weeks, so I’ll try to find another solution.

    Hi Kat,
    TRy this, it WORKED for me!

    Hi Ronel-

    I downloaded the master of the GitHub repo and it seems to be working fine on my installation. Get it here:

    https://github.com/paulgibbs/Welcome-Pack/archive/master.zip

    -David

    Simply download this file and replace the appropriate files (after backing up of course). It now works like a charm.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 22 total)
  • The topic ‘[Resolved] Not working with BuddyPress 1.7 (Beta)’ is closed to new replies.
Skip to toolbar