Support » Plugin: WooCommerce Cloak Affiliate Links » Not working anymore

  • Hi,

    I have been using the plugin for long time without any problem but now after clicking on the affiliate link button on my site the redirect to the affiliate partner website fails and I have this message on the browser instead: missing mid.

    With the plugin inactive, all my links work correctly.

    Thanks

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author datafeedr

    (@datafeedrcom)

    Hi

    Can you send me a link to the page on your site where the affiliate link button no longer works?

    Thanks
    Eric

    Hi,

    here is an example: http://fashionstylefan.com/product/self-portrait-one-shoulder-guipure-lace-midi-dress-blue/

    if you click on shop now, it doesn’t work. (I activated again the plugin just for you to be able to check, but I will deactivate again otherwise the links are not working)

    Thank you

    Plugin Author datafeedr

    (@datafeedrcom)

    Hi

    It seems the plugin is no longer active?

    Eric

    Hi Eric, yes, I had to, I can’t stay with my links not working. If you can give me a time that works for you to check, I will reactivate the plugin before that.

    Thanks

    Plugin Author datafeedr

    (@datafeedrcom)

    Hi

    Monday morning around 10am EST (New York time) works for me.

    Eric

    Unfortunately does’n work for me.
    Can we do between 2 pm EST and 6 pm EST? (Any day of the week that works for you).

    Thanks

    Plugin Author datafeedr

    (@datafeedrcom)

    Hi

    Can we try the following…

    1. Enable the cloaking plugin

    2. Go to the product page that doesn’t work.

    3. Copy the [buy now] button’s full URL.

    4. Go here http://www.datafeedr.com/url-resolver

    5. Enter the URL into the “URL” field and click [Submit]

    6. Take a screenshot or copy and paste the details into a .txt file. I will need to see the full results.

    7. Send me a link to your screenshot or .txt file.

    8. Don’t forget to deactivate the cloaking plugin again.

    I will take a look at the results from the URL resolver to see if I notice anything or not.

    Thanks
    Eric

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Not working anymore’ is closed to new replies.