Support » Plugin: Free Follow-Up Emails & Marketing Automation for WooCommerce - ShopMagic » Not working after updating the plugin

  • Resolved manjuhari

    (@manjuhari)


    Not working after updating the plugin. Please help

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author dyszczo

    (@dyszczo)

    Hi @manjuhari,
    Could you tell me what event and filters you have in the automation that are not working? I will try to recreate the problem on our end and fix it as soon as possible.

    Thanks in advance!

    Thread Starter manjuhari

    (@manjuhari)

    even – order processing event,
    filter- order items, matches any – product,
    action 1 – send email to customer and bcc to me

    Thread Starter manjuhari

    (@manjuhari)

    I checked outcomes – nothing failed or nothing completed, checked woocommerce status log , schedule – no indication,

    Thread Starter manjuhari

    (@manjuhari)

    Hello, any help with this issue? Should I roll back to the older version? What are the steps to roll back?

    Plugin Support damianmachnik

    (@damianmachnik)

    Hi @manjuhari

    We are working on solving this issue. I emailed you yesterday directly, because you contacted us previously.

    I’m sending you a plugin with a possible fix (on email). Could you deactivate and delete current ShopMagic plugin and install a new one, from the email.

    Let me know if it works.

    Plugin Support damianmachnik

    (@damianmachnik)

    Hi @manjuhari

    We’ve just released ShopMagic 2.21.1 which contains a fix for your issue. Update the plugin and let me know if it works.

    Thread Starter manjuhari

    (@manjuhari)

    I used the code given to me by email and it worked. Thanks a lot for your prompt response. Really Appreciate.

    Issue is resolved.
    *****

    Plugin Support damianmachnik

    (@damianmachnik)

    Hi @manjuhari

    Great to hear that and thanks for confirmation!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Not working after updating the plugin’ is closed to new replies.