Support » Plugin: Image and video gallery from Google Drive » Not working after update

  • Resolved hippirhino

    (@hippihino)


    Hi,
    Plugin not working after the update.
    I uninstalled and reinstalled the plugin.
    After reinstall, I get “Error 400: invalid_request” error.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Marek Dědič

    (@marekdedic)

    Hi,
    I see an error telling me you haven’t granted permissions yet – could you please do that?

    Marek

    Thread Starter hippirhino

    (@hippihino)

    I get an error when I click the Grant Permission button.

    I don’t know if the problem is from you or from google. It happened after the update. It was working very well before.

    I get the below error
    https://ibb.co/JdnWz8d

    Plugin Author Marek Dědič

    (@marekdedic)

    Hi,
    please check that the Google app is configured correctly both on Google’s side and in the plugin.

    Marek

    Thread Starter hippirhino

    (@hippihino)

    I keep getting an authorization-related error. I install 2.10.4 version and started working without any changes on the google console.

    Plugin Author Marek Dědič

    (@marekdedic)

    Hi,
    to be clear, 2.10.4 works for you and 2.11.0 doesn’t, right?

    Thanks,
    Marek

    Thread Starter hippirhino

    (@hippihino)

    Yes, I was using the old version 2.10.3
    I updated it after you wrote. Now it is working. I do not know why.

    🙂

    Plugin Author Marek Dědič

    (@marekdedic)

    Ok, so I’m closing this… If this reappears, just open a new issue 🙂

    Thanks,
    Marek

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.