Support » Plugin: External Media » NOT WORKING AFTER UPDATE

  • Resolved xuhaibkhan

    (@xuhaibkhan)


    Your plugin was working fine until the update.
    Now when I add url and click on import, it does not import the file.
    When I enable “Prepend plugin name to file names.” It works, But if I disable it , the file is not imported. It use to work fine before.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author minnur

    (@minnur)

    @xuhaibkhan thanks for the report. I will look into that.

    Would you please tell me what version of WP you are using?

    I have wordpress latest version. 5.4.2
    I rolled back to your previous version 1.0.19 , and it works fine.
    There is probably something conflicting with your latest version.
    I also have W3total Cache, your 1.0.19 and all previous have been working fine for over year, Its just your most recent version that have some issue.

    Plugin Author minnur

    (@minnur)

    @xuhaibkhan hmm interesting… would you be able to provide some error messages that you get with the latest version ? The latest version does not include Instagram and CloudApp integrations due to their obsolete integration.

    I wander if those plugins got cached in your installation and when you install new version the site still tries to load those missing files.

    I have tested it on my other site, with no cache plugin, still it does not work. As soon I revert the plugin to old version it works fine.

    [24-Jun-2020 11:25:42 UTC] WordPress database error Column ‘post_excerpt’ cannot be null for query INSERT INTO vw_posts (post_author, post_date, post_date_gmt, post_content, post_content_filtered, post_title, post_excerpt, post_status, post_type, comment_status, ping_status, post_password, post_name, to_ping, pinged, post_modified, post_modified_gmt, post_parent, menu_order, post_mime_type, guid) VALUES (1, ‘2020-06-24 11:25:42’, ‘2020-06-24 11:25:42’, ”, ”, ‘5ef337ee3fa99_mp4_QlXIJYd5’, NULL, ‘inherit’, ‘attachment’, ‘open’, ‘closed’, ”, ‘5ef337ee3fa99_mp4_qlxijyd5’, ”, ”, ‘2020-06-24 11:25:42’, ‘2020-06-24 11:25:42’, 0, 0, ‘application/octet-stream’, ‘https://site.com/wp-content/uploads/2020/06/5ef337ee3fa99_mp4_QlXIJYd5.mp4’) made by do_action(‘wp_ajax_upload-remote-file’), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, WP_ExternalMedia->upload_remote_file, WP_ExternalUtility->_call_class_method, ReflectionMethod->invokeArgs, ExternalLink->download, WP_ExternalPluginBase->save_remote_file, wp_insert_attachment, wp_insert_post

    This is the error in error log. I have changed domain to site.com!

    Plugin Author minnur

    (@minnur)

    @xuhaibkhan thank you

    Plugin Author minnur

    (@minnur)

    @xuhaibkhan I just release an update with possible fix of this issue. Would you mind trying installing it ? Version that supposed to address your issue is 1.0.23

    Its working now, I have updated to the latest one! Thank you 🙂

    Plugin Author minnur

    (@minnur)

    Awesome, thank you for helping me troubleshoot this issue.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.