Support » Plugin: WordPress Image Hover Lite » not working

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author phpbits

    (@phpbits)

    Hi,

    Are you using the latest wordpress version?If you can send screenshot of any error, I’ll be very happy to check it. I’m using mamp on my local server also and it’s working perfectly. Thanks

    Cheers!

    This plugin is the perfect solution for what I want… just can’t get it to work. Latest WordPress install. Site is http://veteransmatter.org

    Want to specifically use it for our campaign… http://veteransmatter.org/spreadtheword

    Is this a jqueary issue? Just let me know if there’s code I need to insert somewhere.

    THANK YOU!!!

    Plugin Author phpbits

    (@phpbits)

    Hi,

    Congratulations for choosing this plugin and thanks a lot for using it. With regards to the issue, I can’t see any images on the link you’ve provided that has the image hover. Please follow the steps here : http://wp-image-hover.phpbitsplugins.com/documentation/#shortcode . That’s for the pro version but it’s almost the same. Thanks

    Cheers,
    phpbits

    I’ve installed this, checked the settings, but nothing happens. This is happening with a lot of Pinterest hover button plugins I’ve tried, so it may be something to do with my theme or something specific to my site.

    Using latest WordPress, got the latest stable PHP, very good host and server.

    Plugin Author phpbits

    (@phpbits)

    Can you post your website link? Thanks

    alxsimoni

    (@alxsimoni)

    Hi,

    I have installed the free version to test it.

    Sadly I use a template that makes me wish to have the hover plugin work on the “featured image” of the article.

    Can you please tell me if it is possible to customize the plugin somehow?

    Thank you in advance!

    alx

    phatpaolo

    (@phatpaolo)

    Hi,

    I’ve followed the above step by step guide, but form my understanding, you cannot add it an image gallery, correct?

    PS my website isn’t live so I can’t add backlinks, but I do have it working correctly for one image.

    Thanks,
    Paul

    Hi all. i install this plugin but it not working.
    Help me please
    This my website http://tapchiseo.info/
    Thanks for support

    Plugin Author phpbits

    (@phpbits)

    Hi,

    You have to add the hover to every images manually via custom editor button added by the plugin. Thanks!

    Cheers,
    phpbits

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘not working’ is closed to new replies.