WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Not working

Not working

  • kjherstin
    Member

    @kjherstin

    I need to create a team’s page for my website but I get the following messages after I activate the theme:

    Notice: Use of undefined constant team – assumed ‘team’ in /var/www/vhosts/wijkkrantdekoppel.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-team-manager/wp-team-manager.php on line 72

    and when I try adding a new member the following:
    Notice: Undefined index: post_type in /var/www/vhosts/wijkkrantdekoppel.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wp-team-manager/meta-box.php on line 449

    https://wordpress.org/plugins/wp-team-manager/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Maidul
    Member

    @maidulcu

    Hi kjherstin,
    If you change your template to any of wordpress default theme did the notice display ?
    Thanks

    kjherstin
    Member

    @kjherstin

    Yes it did

    Plugin Author Maidul
    Member

    @maidulcu

    Did the notice display there if you change the theme ?

    kjherstin
    Member

    @kjherstin

    I was half asleep when I wrote that reply, sorry. I didn’t change the theme to the default because I keep losing my child’s theme changes.
    All I can remember is that when I installed your plugin, the line 72…message was on the top of the page. I just deactivated it and use another plugin for the team page. Your reply was too slow and I need a working website for our local newspaper.

    Plugin Author Maidul
    Member

    @maidulcu

    sorry to hear that.I will investigate the issue.
    And i was slow on my replay as i was too busy with projects
    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Not working’ is closed to new replies.