Support » Plugin: RVM - Responsive Vector Maps » Not working

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Problem solved, I had to download and include the vectormap jquery library 🙂
    However, the popup is not showing whenever i click on any location on the map even though i added content in the map edit page.
    Thanks again

    Plugin Author Enrico Urbinati

    (@enrico-urbinati)

    Hi marounmelhem,

    if you’ve installed the RVM plugin, you do not need to add the jvectormap librray: it comes already with the plugin!

    If you try to see the map using the “view” button on the RVM Custom Post you will see a blank page.

    The only way is widget areas and / or using the shortcodes inside a post / page.

    So try a default map or the SX-70 free map on my website and please tell me eventual errors in console.

    Have a nice day and thanks for contacting me.

    Hello Enrico and thank you for your reply,

    Please note that I’m displaying the map using the shortcode generated and after manually adding the library it’s working good (perhaps a 4.3.1 compatibility issue?).

    Thus, the pop functionality whenever you click on any specific location is still not working even though no errors are showing in the console.

    any recommendations?

    Plugin Author Enrico Urbinati

    (@enrico-urbinati)

    Hi marounmelhem,

    I’ve tested RVM and it works good with 4.3.1

    If you could provide me with a live example everything will be more clear ( I hope ) for me.

    Have you tried another default map?
    Can you please deactivate other plugins and see if RVM works fine after that.

    If yes, please rectivate all plugins one by one unless you can find the eventual conflict.

    Thanks in advance.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Not working’ is closed to new replies.