Support » Plugin: BigCommerce For WordPress » Not syncing images for all products

  • Resolved myftcob

    (@myftcob)


    I’m having issues with the plugin syncing images from Bigcommerce for some products but not all.
    However the images for these products have all been added to the media library so it seems they’re coming across from Bigcommerce but aren’t being “added” to the products.

    I have tried reducing the batch size, deleting the plugin and reinstalling. Have tried using the same channel and then when that didn’t work also tried creating a new channel and listing the products to the new channel. Nothing seems to work.

    I welcome any and all assistance!

    • This topic was modified 2 months, 3 weeks ago by  myftcob.
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Support Kyle

    (@kylebc)

    Hey there @myftcob,

    This is certainly a strange behavior that I haven’t come across before, and I have a few follow up questions so that we can better understand why this is happening:

    Have images imported smoothly in the past for you, or is this the first time you’re seeing this behavior? When going through the setup process did you connect the WordPress site to the BigCommerce store automatically or with the “API Account Credentials” option?
    If possible, could you attach a .txt file of the data found on your WordPress dashboard under BigCommerce > Settings > Diagnostics? These sections will be called WordPress Installation, Server Environment, and BigCommerce Plugin. Please also include the error logs found in Diagnostics > Get Diagnostics > Error Logs in another .txt file.

    Once I have these details I should have a clearer path towards finding what’s going on. 🙂

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.