WordPress.org

Forums

WordPress-to-lead for Salesforce CRM
[resolved] Not submitting form - no success message (10 posts)

  1. camzungu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    I've set up the form and linked to my Salesforce trial account. However, when I click submit I simply see the loading arrow continue to spin (for 5 mins or so), with no success message and no lead generated.

    Thanks,

    https://wordpress.org/plugins/salesforce-wordpress-to-lead/

  2. Nick Ciske
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Unfortunately, I can't diagnose what I can’t see -- can you provide a link to the form in question?

  3. camzungu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sure - the page is still a work in progress but try this,

    http://musonisystem.com/test/

  4. Nick Ciske
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    So... looks like you may have WPCF7 CSS integration checked... and some kind of ajax submit thing happening with WPCF7?

    Can you tell me which WPCF7 plugins you have installed?

    The plugin does not support ajax submits at this time -- which is likely the problem.

    e.g. I think the SF submit button is getting hijacked by something in WPCF7 due to the CSS classes -- which is trying to submit the form via ajax ... to some endpoint that never returns a response.

    Turning off the WPCF7 CSS integration should fix it -- if it does, let me know which plugins are involved and I can see if there's a workaround.

  5. camzungu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I turned off the WPCF7 checkbox and that did the trick thanks - form submitted successfully.

    In terms of the other plugins installed at the time, I'm not sure which one might be doing the damage, but:

    Broken Link Checker
    Contact Form 7
    Disable Comments
    Twitter Widget Pro
    Woo Commerce
    WordPress Importer
    Wordpress SEO

    Thanks for the fix!

  6. Nick Ciske
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Must be something new (or a setting) in WPCF7.

  7. Nick Ciske
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Will try to have a fix or workaround for this in 2.3.

  8. camzungu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks again

  9. hilaryOSS
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was thrilled to install this but can't seem to get the form to submit either. I have tried turning CAPTCHA on and off and have also tried using the WPCF7 or the default CSS. Could having Contact Form 7 installed on site be causing a conflict?

  10. hilaryOSS
    Member
    Posted 1 year ago #

    Forgot to add that here is the test page after I submit. Have tried to put the short code on a stand-alone page and in the widget area and get no response in either location.

    http://oceanstatesoftware.com/contact-us/#salesforce_w2l_lead_1

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress-to-lead for Salesforce CRM
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.