• Unfortunately, there are errors in the CUSTOM CONTENT after the update. I am considering delete your plugin. Normally I was a big fan and user of your plugin. I have tried everything, but can not correct the error.
    Sorry and thank you

    Kind regards,
    Soren Meyer
    Denmark

    • This topic was modified 2 years, 8 months ago by  solroed.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author jdailey

    (@jdailey)

    We have a team of developers working to fix these issues right now. Could we get some more information on your setup so we can troubleshoot and get it working for you? We would hate to lose you as a user.

    Hey Soren,

    Working alongside Josh here. Would you be able to let us know what the errors are? If you can copy and paste them here that would be great or if they are more visual errors(styling, images, etc.) a screenshot would be awesome. We’ll try and get this fixed up asap for you. First we’ll need to replicate it.

    Do you happen to know what the PHP version of your server is? If you’re unsure where to find it then you can temporarily install this plugin to see it in your dashboard: https://wordpress.org/plugins/display-php-version/

    Look forward to hearing back!

    Cheers,
    Tyler

    Hi Tyler
    WordPress 4.7.3 med Twenty Fourteen tema.
    Running PHP version: 5.6.29
    CUSTOM CONTENTS page shows nothing, but everything else works perfectly.

    Many greetings, Soren.

    Plugin Support Predrag Dubajic WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support1)

    Hi @solroed,

    Apologies for the delay here, it looks like PHP is not the cause after all 🙁

    Can you enable debug log in your wp-config.php by replacing define(‘WP_DEBUG’, false); with this code:

    
    // Enable WP_DEBUG mode
    define('WP_DEBUG', true);
    
    // Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    
    // Disable display of errors and warnings
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
    @ini_set( 'display_errors', 0 );
    

    Visit Custom Content page again and this should create debug.log file in your wp-content folder that could tell us what is going on.
    Can you add the content from it to site like pastebin.com and share the URL here so we can check it out?

    Cheers,
    Predrag

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Not so good’ is closed to new replies.