WordPress.org

Forums

Contact Form 7 Analytics by Found
[resolved] Not showing submit button on contact form (4 posts)

  1. davidr314
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I'm trying to use the [found] shortcode on our Contact Form 7 contact form (you can see the results at http://www.sahoneymoons.com/), and the submit button doesn't show up. Thanks in advance for the help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7-analytics-by-found/

  2. Found
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi davidr314,

    Can you please let me know what theme you are using. I had this issue reported by another user and we worked out it was his theme's fault.
    It might be the same thing here, so we should be able to provide you an easy fix.

    Thanks,
    Dora

  3. davidr314
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Dora,
    I'm using the theme Gonzo. I was able to get everything to work by taking out the "r\n\" in the $value section of the plugin code (although I know this isn't ideal for when there are plugin updates):

    Replaced:

    $value = "Google Analytics information: \r\n\r\n --------------------------------------------\r\n";
    $value .= "Campaign Source: ".$campaign_source."\r\n";
    $value .= "Campaign Name: ".$campaign_name."\r\n";
    $value .= "Campaign Medium: ".$campaign_medium."\r\n";
    $value .= "Campaign Term: ".$campaign_term."\r\n";
    $value .= "Campaign Content: ".$campaign_content."\r\n\r\n";
    $value .= "First visit: ".$first_visit."\r\n";
    $value .= "Previous visit: ".$previous_visit."\r\n";
    $value .= "Current visit: ".$current_visit_started."\r\n";
    $value .= "Times visited: ".$times_visited."\r\n";

    with this:

    $value = "Campaign Source: ".$campaign_source." ---- Campaign Name: ".$campaign_name." ---- Campaign Medium: ".$campaign_medium." ---- Campaign Term: ".$campaign_term." ---- Campaign Content: ".$campaign_content." ---- First visit: ".$first_visit." ---- Previous visit: ".$previous_visit." ---- Current visit: ".$current_visit_started." ---- Times visited: ".$times_visited;

  4. Found
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi davidr314,

    That is the fix i'm afraid. Your theme must be adding a filter to beautify html tags, and that is causing the issue. I solved it the exact way.

    Thanks,
    dora

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Contact Form 7 Analytics by Found
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.