WordPress.org

Forums

SubHeading
not showing subheadings on site (4 posts)

  1. Eddie
    Member
    Posted 1 year ago #

    Not showing subheadings on site after update. Anyone else seeing this issue?

    valleyhope .org/cms/donate

    https://wordpress.org/plugins/subheading/

  2. thaikolja
    Member
    Posted 9 months ago #

    You can try my plugin which has more or less the same functions until the issue has been fixed by the author: https://wordpress.org/plugins/secondary-title/

  3. thaikolja
    Member
    Posted 9 months ago #

    You can try my plugin which has more or less the same functions until the issue has been fixed by the author: https://wordpress.org/plugins/secondary-title/

  4. TheRedZora
    Member
    Posted 7 months ago #

    It seems, this is a problem to carry on. I am having also trouble with my subhead. Funny is: on some posts it does safe and show up on the page. On other posts it seems to safe, but doesn't show up on the page. So, I am not loosing the subhead in my backend, but neither can readers see it on my post.
    Currently I am working offline (on a localhost) so, I can't send you any links to show my problem.

    I've done my research and figured that some people have had that problem for a while - and are probably still waiting for an answer. Hopefully we'll get one now!

    Thanks in advance and best regards.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • SubHeading
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.