Support » Plugin: WooCommerce Simple Buy Now » Not showing credit card form

  • Resolved martindev

    (@martindev)


    The problem I have is simple, when I use the Buy now bottom, it opens the pop-up with the order details form, but in the end of it, where the credit card details should be written, there is nothing. I use Stripe for card payment, does any of you have the same problem??

    I inspected the part where the credit card form should be and I found it is totally empty:
    <!–
    <fieldset id=”wc-stripe-cc-form” class=”wc-credit-card-form wc-payment-form” style=”background:transparent;”>
    <label for=”card-element”>Credit and debit card</label>

    <div id=”stripe-card-element” class=”wc-stripe-elements-field”>
    <!– a Stripe Element will be inserted here. –>
    </div>
    <!– Used to display form errors –>
    <div class=”stripe-source-errors” role=”alert”></div>
    <br>
    <div class=”clear”></div>
    </fieldset>
    –>

    This is how the payment form look paying by the cart page:
    <!–
    <fieldset id=”wc-stripe-cc-form” class=”wc-credit-card-form wc-payment-form” style=”background:transparent;”>
    <label for=”card-element”>Credit and debit card</label>

    <div id=”stripe-card-element” class=”wc-stripe-elements-field StripeElement StripeElement–empty”><div class=”__PrivateStripeElement” style=”margin: 0px !important; padding: 0px !important; border: none !important; display: block !important; background: transparent !important; position: relative !important; opacity: 1 !important;”><iframe frameborder=”0″ allowtransparency=”true” scrolling=”no” name=”__privateStripeFrame5″ allowpaymentrequest=”true” src=”https://js.stripe.com/v3/elements-inner-card-54ead2d3f1e150d766db9ac39aabf068.html#hidePostalCode=true&style[base][iconColor]=%23666EE8&style[base][color]=%2331325F&style[base][fontSize]=15px&style[base][::placeholder][color]=%23CFD7E0&componentName=card&wait=false&rtl=false&keyMode=test&origin=https%3A%2F%2Fnorawebber.com&referrer=https%3A%2F%2Fnorawebber.com%2Fweb%2Ffinalizar-compra%2F&controllerId=__privateStripeController1″ title=”Secure payment input frame” style=”border: none !important; margin: 0px !important; padding: 0px !important; width: 1px !important; min-width: 100% !important; overflow: hidden !important; display: block !important; height: 18px;”></iframe><input class=”__PrivateStripeElement-input” aria-hidden=”true” autocomplete=”false” maxlength=”1″ style=”border: none !important; display: block !important; position: absolute !important; height: 1px !important; top: 0px !important; left: 0px !important; padding: 0px !important; margin: 0px !important; width: 100% !important; opacity: 0 !important; background: transparent !important; pointer-events: none !important; font-size: 16px !important;”></div></div>

    <!– Used to display form errors –>
    <div class=”stripe-source-errors” role=”alert”></div>
    <br>
    <div class=”clear”></div>
    </fieldset>

    Thanks for reading and any help you could provide!
    –>

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Andy Hoang Huu

    (@ndoublehwp)

    Hi @martindev,
    It seems there is a bug. I’ll fix it soon.
    Thank you!

    martindev

    (@martindev)

    Thanks @ndoublehwp! I´ll be waiting for the next update!

    Plugin Author Andy Hoang Huu

    (@ndoublehwp)

    Hi @martindev,
    Can you download/clone and activate v1.0.8-dev on Github, test it for me?
    https://github.com/ndoublehwp/woocommerce-simple-buy-now/tree/develop
    Remember delete old version (v1.0.7)
    Thank you very much! Help me if you can.

    Hi Andy,

    Sorry I was very bussy. Unlikely the problem continues. I deleted the oldest version and installed the new you told me but the html is the same:
    <fieldset id=”wc-stripe-cc-form” class=”wc-credit-card-form wc-payment-form” style=”background:transparent;”>
    <label for=”card-element”>Credit and debit card.</label>
    <div id=”stripe-card-element” class=”wc-stripe-elements-field”>
    <!– a Stripe Element will be inserted here. –>
    </div>
    <!– Used to display form errors –>
    <div class=”stripe-source-errors” role=”alert”></div>
    <br>
    <div class=”clear”></div>
    </fieldset>

    Plugin Author Andy Hoang Huu

    (@ndoublehwp)

    Hi @martindev,
    Can you give me a screenshot?
    I tested, it seems ok. Sceenshot:
    https://imgur.com/a/0knuKB4
    https://imgur.com/a/NCp0Gw6
    I do not understand what is happening to you but can you clear cache and test it with default WordPress theme (Twenty sixteen,…) and the latest version of WooCommerce and Stripe.
    Contact me via gmail if you can.
    Thanks again! Merry Christmas!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.