WordPress.org

Forums

Gravity Forms Highrise Add-on
not sending data to highrise (2 posts)

  1. daudniazi
    Member
    Posted 2 years ago #

    following debug code
    nothing gets to highrise

    Array
    (
        [gf_highrise_settings] => Array
            (
                [url] => https://mycompany.highrisehq.com/
                [token] => changedforsecurity
            )
    
        [$_POST] => Array
            (
            )
    
        [$path] => https://mycompany.highrisehq.com/people/search.xml?term=kbaquihweruahvlwe+iqwughfkaj
        [$args] => Array
            (
                [body] =>
                [headers] => Array
                    (
                        [Authorization] => Basic YjBiNzViZGQ5MmQ0NTU1Mjk4MDE1ZTE4YTE5MzM0OWY6eA==
                    )
    
                [method] => GET
                [sslverify] =>
                [timeout] => 15
            )
    
        [$response] => Array
            (
                [headers] => Array
                    (
                        [server] => nginx
                        [date] => Mon, 04 Feb 2013 01:40:58 GMT
                        [content-type] => application/xml; charset=utf-8
                        [content-length] => 67
                        [connection] => close
                        [status] => 200 OK
                        [x-throttle-max] => 500
                        [etag] => "647b0de4f478a863622ba9e6b2000939"
                        [x-throttle-count] => 1
                        [x-throttle-horizon] => 2013-02-04T01:41:00Z
                        [x-runtime] => 11
                        [x-request-id] => 9b63a5ab-7da3-4a6d-b9ec-1bcf7e472c35
                        [cache-control] => private, max-age=0, must-revalidate
                        [strict-transport-security] => max-age=31536000
                    )
    
                [body] => 
    
                [response] => Array
                    (
                        [code] => 200
                        [message] => OK
                    )
    
                [cookies] => Array
                    (
                    )
    
                [filename] =>
            )
    
    )

    http://wordpress.org/extend/plugins/gravity-forms-highrise/

  2. Lighthouse13
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have this same issue, i changed all the admin labels and added the corresponding parameter entries, and nothing is showing up in highrise, I don't ever see a way to debug it to see what is happening. Any insight?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Gravity Forms Highrise Add-on
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.