Support » Plugin: Query Wrangler » Not saving query

  • Resolved sannedejong

    (@sannedejong)


    Hello,
    I am familiar with drupal and the views module. There this is a great addition to wp.
    I installed the module and tried to make query. Everything seems to work.
    But when I save everything gets cleared and the shortcode does not have the query I made, but just an empty one. The query is make a table of a custom content type. Just showing the name and content type.

    I have a new install with ACF and Tooltype installed.

    Is there a way to fix this.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Jonathan Daggerhart

    (@daggerhart)

    Hi sannedejong,

    This is a problem with the method used to unserialize data coming from the database. See this thread for more details– https://wordpress.org/support/topic/filters-arent-kept-after-saving/#post-8493169

    I hope to have an update out by end of week that addresses this.

    Thanks,
    Jonathan

    Plugin Author Jonathan Daggerhart

    (@daggerhart)

    The newest version (1.5.41) should resolve this problem.

    Please let em know if you continue to have problems saving queries.

    madflute

    (@madflute)

    I am having the same issue with v1.5.41. Not only unable to save, the existing ones has gone blank, which is freaking me out right now. Any help would be appreciated.

    Plugin Author Jonathan Daggerhart

    (@daggerhart)

    Definitely don’t re-save any of them. I’m sure it’s only a problem with the editor.

    Can you tell me what version of PHP you are using on your server? Also, do you have a lot of fields that are set to “Rewrite Output” with HTML?

    Thanks,
    Jonathan

    madflute

    (@madflute)

    Thank you for your quick response! I am desperate 🙂

    PHP Version 5.4.45
    No “Rewrite Output” with HTML, zero.

    I am using it to update a web magazine every month so I have to re-save every end of a month. If there is any workaround, please let me know. I have to bring back ones missing asap since they are blank pages/blocks now.

    Happy Holidays! http://bit.ly/hiro-xmas

    -Hiro

    Plugin Author Jonathan Daggerhart

    (@daggerhart)

    Hi Hiro,

    One more question (for now), was the editor working fine for you before the most recent update? As in, 1.5.40 still works okay on your site?

    You can get the older version here if you’re not sure and want to try it out (https://downloads.wordpress.org/plugin/query-wrangler.1.5.40.zip)

    Thanks and Happy Holidays!
    Jonathan

    madflute

    (@madflute)

    Last time I saved was on the end of November (may be Nov 28) and did work fine. I am going to try 1.5.40 and report back.

    madflute

    (@madflute)

    1.5.40 works on my local sandbox so now I am going to put it on the production. Phew!

    • This reply was modified 9 months ago by  madflute.
    Plugin Author Jonathan Daggerhart

    (@daggerhart)

    Awesome.
    I’ll find some time over the next week to work on the issue and let you know. In the mean time, you may want to stick w/ 1.5.40. Not sure how much work I can get done with the holidays on top of us (leaving town for a few days). Might be ~ Wed or Thurs before I can report back. Sorry for any troubles.

    madflute

    (@madflute)

    So that was it!
    Interestingly, one of the blocks I have tried to fix, when I brought 1.5.40 back, got madly all over the places setting wise but ones those which has been missing but I didn’t try to fix all came back alive when I installed 1.5.40. This was a relief.

    By the way, I probably should submit a separate ticket but I was wondering if you are aware of the Display Title field needs to be UTF-8 clean? I have to convert to decimal, but next time when I re-save it, it corrupts so I have to delete > rewrite > convert every time I update it.

    Plugin Author Jonathan Daggerhart

    (@daggerhart)

    Hi madflute,

    Could you try the newest version (1.5.42) on your local dev site when you get a moment. I believe I hope to have resolved the issue with unserialization, but couldn’t reproduce the error locally to be sure.

    Also, yes if you could create a new thread for the Display Title UTF-8 issue, I’ll remember it next time 🙂

    Jonathan

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Not saving query’ is closed to new replies.