Support » Plugin: WP Component » Not responding when clicking component or changing settings

  • Resolved Kana

    (@missyeh)


    Hi,

    This is exactly the plugin I am looking for… but I need help with a few things.

    I did a fresh WP 4.8.1 install locally and only installed the wp-component plugin. No settings changed nor other plugins installed.

    On a page I click the “Double col” button in the “Add a component” container, nothing happens.

    When I try to change the settings, for example for ‘Enable for post’. I click 1x, it turns white, I click again, the circle moves to the right and it turn green again. There is no ‘save’ button on the page. I refresh the page and the setting is back to what it was before.

    I’m not quite sure but am I missing a step or something to get this working?

    This applies to both FF 55.0.1 and Chrome 60.0.3112.90. On neither do I see any console errors

    • This topic was modified 4 years, 10 months ago by Kana.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author David Massiani

    (@david-massiani)

    Hello Kana,

    sounds like a little bug. I investigate and resolve this.

    Plugin Author David Massiani

    (@david-massiani)

    Hello Kana,

    I resolved this in the version 2.2.2, it’s ok for you ?

    Thread Starter Kana

    (@missyeh)

    Hi David,

    Thanks for taking the time to come back to me on this.

    I’ve tested again and can see the settings are correctly saved now.

    The issue for selecting the component on e.g. pages is still there. Once clicking ‘Double col’ nothing happens (while I expect it would add something below the main textarea.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Not responding when clicking component or changing settings’ is closed to new replies.