Support » Plugin: TeamBy10Web » Not responding to setup selections

  • Resolved silvermistworld

    (@silvermistworld)


    The current selection is Circle, email is set to NO, Pictures do not display. I place individual shortcode for each employee as I could not get any of the themes to respond. I purchased a personal version.
    Thanks
    Kelly

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Server Settings

    Operating System: Linux (64)
    PHP Version: 7.0.28
    Server: Apache
    MySQL Version: 5.6.32-78.1
    SQL Mode: NO_ENGINE_SUBSTITUTION
    PHP Allow URL fopen: On
    PHP Max Upload Size: 64M
    PCRE Backtracking Limit: 1000000
    PHP Max Post Size: 64M
    PHP Max Script Execute Time: 30
    PHP Memory Limit: 256M
    Memory usage: 34.81 MByte
    PHP Exif support: Yes (V7.0.)
    PHP IPTC support: Yes
    PHP XML support: Yes

    Graphic Library

    GD Version: bundled (2.1.0 compatible)
    FreeType Support: Yes
    FreeType Linkage: with freetype
    GIF Read Support: Yes
    GIF Create Support: Yes
    JPEG Support: Yes
    PNG Support: Yes
    WBMP Support: Yes
    XPM Support: Yes
    XBM Support: Yes
    WebP Support: No
    JIS-mapped Japanese Font Support: No

    Hi,

    The issue is most probably related to the conflict with the theme that you are using.
    Please note that in the WordPress.org forum we are replying to the free product related question only. For the questions regarding the Premium version, please contact our support team using the following email address: support@web-dorado.com

    Thanks. Have a nice day.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Not responding to setup selections’ is closed to new replies.