WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Not quite sure whats wrong

Not quite sure whats wrong

  • I’ve gotten my wp into my layout however, only the first entry appears in the correct place all of the others appear all the way on the bottome of the layout. Can anyone tell me what is causing it to end like that? My blog is at http://www.altered-bliss.org. Thank you so much!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Well, I tried to have a look at your source code to see what was going on, but you put up a rather nasty message to those trying to do just that.

    I won’t be back to offer any assistance, I can tell you that right now.

    ‘<p class=”head”>Filed in General By Christina – Comments (0)</td>

    <td valign=”top” width=”150″ height=”100%” id=”table_menu”>
    <p class=”head”>Cam’

    you’re missing a paragraph closing tag, go edit your php a little, i had the same issue with mine yesterday, oh and the cursing in the code is really lame and adolescent.
    anyway, you need to add the ” tag after the first header

    so how about removing the “get the f*** out you nosy bastard” message eh?

    [edit] looks like i was too late… but there ya go

    I’m sorry about that message. Quite frankly I didn’t even realize it was there anymore. The coding in my index file is actually:

    ‘<p class=”head”>Filed in <?php the_category(‘,’); ?> By <?php the_author() ?> – <?php comments_popup_link(__(‘Comments (0)’), __(‘Comments (1)’), __(‘Comments (%)’)); ?><?php include(ABSPATH . ‘wp-comments.php’); ?>

    <?php endforeach; else: ?><?php _e(‘Sorry, no posts matched your criteria.’); ?> <?php endif; ?>

    <?php require_once( ‘skinnerfoot.php’ ); ?>’

    It was ignoring my ‘</P>’ tag that was before the ‘</td>’ tag. It now reads them both however it still doesn’t work.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Not quite sure whats wrong’ is closed to new replies.
Skip to toolbar