Support » Plugin: Wordbooker » Not Pulling Page Info

  • Resolved IILLC

    (@iillc)


    For some reason Wordbooker is not pulling fb page data. I can see in the logs that it is pinging them, but it is not populating anything except the group. These leaves only the group as an option and I can not access any of my pages to post to. Everything seems to be set up right and talking to FB it just can’t seem to retrieve the page data.

    Any help you can offer to resolve this would be great. I love this plugin!

    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Getting Pages administered by :	100001098742690	-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Page info for page ID 126044164078632		-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Page info for page ID 465249096844013		-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Page info for page ID 202431993132242		-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Page info for page ID 186307124744083		-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Page info for page ID 170595642985843		-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Page info for page ID 445200808860840		-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Page info for page ID 1483976335161277		-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Page info for page ID 509146325795015		-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Getting Groups owned or managed by :	100001098742690	-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Getting details for group :	1425877520963536	-
    Cache Refresh	2014-02-21 12:32:07	Group info for group ID 1425877520963536	[Correct Info]

    Here is the config info:

    Server Status
    Wordbooker: 2.2.1
    Wordbooker Code Base: 2.2.1 - Listen To Seashells They Know Everything
    Wordbooker Current Stable Release: Stable Version information not verified
    Blog Domain: www.campoutcolorado.com ( Domain )
    Wordbooker ID: 254577506873
    Wordbooker Premium Key: Not Activated
    Wordbooker Schema: 5.7
    WordPress: 3.8.1
    Table prefix: wp_
    PHP: 5.5.9
    PHP Memory Limit: 256M
    PHP Memory Usage (MB): 58
    PHP Max Execution Time: 600
    JSON Encode: PHP
    JSON Decode: PHP
    WP_HTTP Status: WP_HTTP can access Facebook - All is OK ( Response Time was : 0.306096076965 seconds )
    Curl Status: Curl is available and can access Facebook - All is OK, you can use the Curl Interface ( Response Time was : 0.259104013443 seconds )
    Curl Version: 7.24.0
    Facebook Interface: WP HTTP
    JSON Version: 1.2.1
    SimpleXML library: 0.1 (provided by PHP)
    HTTP Output Character Encoding: No Multibyte support
    Internal PHP Character Encoding: No Multibyte support
    64 or 32 bit: 64 Bit
    MySQL: 5.5.35-cll
    Database character_set_client : utf8
    Database character_set_connection : utf8
    Database character_set_database : latin1
    Database character_set_filesystem : binary
    Database character_set_results : utf8
    Database character_set_server : latin1
    Database character_set_system : utf8
    Database character_sets_dir : /usr/share/mysql/charsets/
    Database collation_connection : utf8_general_ci
    Database collation_database : latin1_swedish_ci
    Database collation_server : latin1_swedish_ci
    Server : Apache/2.4.7 (Unix) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4

    Thanks for your help!

    https://wordpress.org/plugins/wordbooker/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 21 total)
  • Plugin Author Steve

    (@steveatty)

    What are the names of the pages? If its not finding them then it could be that they’ve got characters that aren’t supported properly

    The one I am trying to get is: https://www.facebook.com/pages/Camp-Out-Colorado/202431993132242. They pulled up fine before.

    Looking around at some of my other sites they all seem to have the same issue. I think after last update Wordbooker is not pulling page titles or info up anymore. It says it connects fine and everything but it only pulls group info and fails to pull page info.

    Plugin Author Steve

    (@steveatty)

    I’m getting page info on my site, and on my test site. I might need you to login on there and set a session up so I can run some diagnostics on it.

    Plugin Author Steve

    (@steveatty)

    Are you happy to do that – you’d need to leave a session authorised on my test system so I can then login as the same blog user and run a cache refresh or two so I can work out what is going on.

    Ya I could do that if you could let me know how. I though the group might have been messing it up since it is a private group. But after changing it to every other setting and testing it did not make a difference.

    It’s strange, the page name fields are blank. However, in one of the drop downs in settings it lists a bunch of blank entries. So it is getting most of it but for some reason the names are not coming through.

    Plugin Author Steve

    (@steveatty)

    go to http://blogs.canalplan.org.uk/development

    login in as developmment/developer1

    and go to the wordbooker options page and authenticate fully. Once you’ve done that and you’re back at the Wordbooker options page can you let me know.

    I am having the same problem. PLEASE help me.

    website: http://www.michelphoto.com

    Facebook Page

    I would like to see the comments below the post on the main page. Is this possible? They did appear a while ago but only when the poat was clicked.
    Thank You
    Bev

    Plugin Author Steve

    (@steveatty)

    What same problem? You’ve posted on a thread about page info not being pulled but then talk about comments.

    If its to do with comment handling please start a new thread and post the Wordbooker support information.

    Plugin Author Steve

    (@steveatty)

    Also include if you were using the WordPress comments or the Facebook comments box.

    As that is the main page I don’t think comments ever appear on the front page – they only show on single post pages. Which is not something related to Wordbooker – its a feature of the template you are using.

    I’m sorry I didn’t understand that you wanted me to auth your dev machine on my account. I apologize but I am not comfortable doing that. Is there anything else I can do to help you diagnose this?

    I am not using any posting any comments back and forth. I am just using it to easily post website updates to multiple accounts for now. All of my sites are affected by this.

    It’s odd. It seems to do everything fine but it does not pull the page names. It does find my group name fine.

    Here is the complete “show me everything” log for today.

    Post	Time	Action	Message	Error Code
    Comment Processing (User Diag)	2014-03-05 13:48:25	Comment handling disabled		-
    Comment Processing (User Diag)	2014-03-06 13:47:43	Comment handling disabled		-
    Comment Processing (User Diag)	2014-03-07 13:47:06	Comment handling disabled		-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:19	Cache Refresh Commence	1	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:19	Cache Refresh for	Troy Whitney	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:19	UID length :	15	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:19	Cache processing for user :	Troy Whitney (100001098742690)	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Getting Permisions for :	100001098742690	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	User has permssion :	publish_stream	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	User has permssion :	status_update	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	User has permssion :	read_stream	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	User has permssion :	create_note	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	User has permssion :	photo_upload	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	User has permssion :	video_upload	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	User has permssion :	manage_pages	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	User has permssion :	read_friendlists	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Additional Permissions needed :	0	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Getting Pages administered by :	100001098742690	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Page info for page ID 126044164078632		-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Page info for page ID 465249096844013		-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Page info for page ID 186307124744083		-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Page info for page ID 202431993132242		-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Page info for page ID 170595642985843		-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Page info for page ID 445200808860840		-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Page info for page ID 1483976335161277		-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Page info for page ID 509146325795015		-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:20	Getting Groups owned or managed by :	100001098742690	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:21	Getting details for group :	1425877520963536	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:21	Group info for group ID 1425877520963536	Fyxt Beta	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:21	Getting Friends Lists for	100001098742690	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:22	Setting Status Name as :	DDM's Realm	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:22	Setting status as :	Mmmm Loots! Go get you some. :)	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:22	Setting Status URL as :	https://www.facebook.com/pages/DDMs-Realm/126044164078632	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:23	Setting user name as :	Troy Whitney	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:23	Cache Refresh Complete for user	100001098742690	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:23	Batch Cache Refresh completed		-
    Plugin Author Steve

    (@steveatty)

    I really can’t debug why those names aren’t appearing without putting debugs in the code to see what FB is returning and I can’t do that without having a session authorised by you running on my development system. I see that some of thouse pages are “hidden” on Facebook and some have “‘” in them but those aren’t known to cause problems.

    However this:

    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:22	Setting Status Name as :	DDM's Realm	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:22	Setting status as :	Mmmm Loots! Go get you some. :)	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:22	Setting Status URL as :	https://www.facebook.com/pages/DDMs-Realm/126044164078632	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:23	Setting user name as :	Troy Whitney	-
    Cache Refresh	2014-03-07 16:18:23	Cache Refresh Complete for user	100001098742690	-

    Looks odd. If you start a FB session in a new tab in your browser are you using Facebook as YOU or as DDM’s Realm ?

    Make sure you are using FB as you and NOT a page when you authorise wordooker. To do this – make sure you are using FB as you then go back into your blog tag and click on Reset User Session.

    I never thought about that. So I went back and made sure I was logged in on Facebook as ME and not DDM’s Realm page. Then I went through and refreshed my sessions and refreshed status and it still was showing the status of DDM’s Realm rather than the status for ME(Troy).

    I’m still getting the same results as above. I will keep tinkering with it to see if I can find the issue. If you have any other ideas please let me know. Thanks for the help!

    Plugin Author Steve

    (@steveatty)

    So you did a Reset and re-authed and it still did it?

    Try going to your FB profile and removing Wordbooker from your list of authorised apps and then do a Reset on Wordbooker and re-auth and make sure that its showing you when you start the re-auth process.

    OK I removed Wordbooker and then reset session. Those entries are still blank.

    I did find that on the drop down for “Show Status For” there are enough selections for all of the pages. However, all are blank except the top selection, see HTML paste here.

    <label for="wb_status_id">Show Status for : </label>
    <select name="wordbooker_status_id" ><option selected="yes" value=-100>My Own Profile&nbsp;&nbsp;</option>
    	<option value=FW:126044164078632>&nbsp;&nbsp;</option>
        <option value=FW:465249096844013>&nbsp;&nbsp;</option>
        <option value=FW:186307124744083>&nbsp;&nbsp;</option>
        <option value=FW:202431993132242>&nbsp;&nbsp;</option>
        <option value=FW:170595642985843>&nbsp;&nbsp;</option>
        <option value=FW:445200808860840>&nbsp;&nbsp;</option>
        <option value=FW:1483976335161277>&nbsp;&nbsp;</option>
        <option value=FW:509146325795015>&nbsp;&nbsp;</option>
        <option value=PW:100001098742690>Personal Wall&nbsp;&nbsp;</option></select><br />

    So you can see here it pulls the pages but is not grabbing names. For DDM’s Realm Status this was on the blank entry that represented DDM’s Realm. That is why that status was different.

    When I go to the drop downs to select which page I want to post the status to, all of the blank ones from this are missing. Here is what I see there.

    <label for="wb_primary_target">Post to the following Wall : </label><select id="wordbooker_primary_target" name="wordbooker_primary_target" >
    <option value=GW:1425877520963536>Fyxt Beta (1425877520963536)&nbsp;&nbsp;</option>
    <option selected="yes" value=PW:100001098742690>Personal Wall (100001098742690)&nbsp;&nbsp;</option></select>

    So there are two issues. First it is not getting the names. Also, blanks are not translating. Even if the drop down was blank I could look at the page ID and use that to at least get it to work for now.

    Thanks for all your help!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 21 total)
  • The topic ‘Not Pulling Page Info’ is closed to new replies.