Support » Plugins and Hacks » Easy Instagram » [Resolved] not pulling images?

[Resolved] not pulling images?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author VeloMedia



    Sorry but we have to ask, if you did read and follow the install and if your admin screen looks fully filled out like our screen captures on:

    By looking at the page you link to here, we can only assume that the plugin is not yet fully configured, do you see any errors on the admin side of your site?

    Thank you,

    PS, We did just post an update today, please make sure you have the latest version..

    No apologies – I am definitely not immune to being a moron. I downloaded and installed the latest version and everything on your screenshots page tracks with what I did/what I am seeing. I don’t see any errors on the admin site. How can I help you help me? THANKS!

    Plugin Author VeloMedia


    Hello gotvfield1,

    If you would like to contact us privately and provide temporary access to your WordPress install, we’d be happy to take a look. Write to us via our contact form here, http://www.velomedia.com/contact/, and we’ll get right back to you.

    We can not guarantee that it will get done in the next 24 hours, but will make it a priority if you can wait.


    Great – just sent it. THX

    Plugin Author VeloMedia


    The problem here is User ID must be the Instagram internal numerical ID and not the user name. The User ID for a specific user is harder to find, but for the current user is the ID from the plugin settings page, and is displayed after the user logs in to Instagram. In this specific case, for gotvfield1 is 26******.

    If this solves the issue please let us know, and don’t forget to rate the Plugin please as we try to do our best.

    Done & done. Thanks for the great support!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] not pulling images?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar