Support » Plugin: Elementor Page Builder » not properly working on localhost

  • Resolved pradeepphule

    (@pradeepphule)


    I have installed elementor on localhost. But most of the time the elements does not load properly, even while scrolling down to the page a jerk effect appears every time and not able to add elements properly.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • 1. Ensure you meet the system requirements, which you can find at https://docs.elementor.com/article/38-requirements. You can check if your system meets these requirements by going to Elementor > System Info. Two of the main things to check are the PHP version and memory limit, but also take note of any other items that might indicate a problem. https://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Increasing_memory_allocated_to_PHP

    2. Make sure you are using the most updated versions of Elementor, WordPress & your theme. Sometimes it isn’t obvious that there is an update available. Go to Dashboard > Updates and click the Check Again button to be sure.

    3. Deactivate all of your plugins except Elementor. If this solves the problem, reactivate each plugin one by one, until you spot the problematic plugin. If found, contact that plugin’s developers for help, or use a different plugin.

    4. Switch your theme (temporarily) to a default WP theme such as Twenty Fifteen to see if your theme is causing an issue. If so, contact the theme’s developers for help, or use a different theme.

    5. Clear all cache (server cache, caching plugin, and browser cache).

    6. Make sure the PHP Zlib extension is enabled on the localhost server.

    Hi @cavalierlife,

    Thank you for quick support.

    Due to browser cache elementor not working properly.

    Now working fine.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.