WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Advanced Responsive Video Embedder
[resolved] Not playing on custom theme (4 posts)

  1. edmartinezm
    Member
    Posted 12 months ago #

    Hi. Nice plugin but I got a problem with my theme. It works like a charm on a default theme, but not on a custom one. First it was a complete mess, so I checked, and I forgot to add documentation on the header (duh). But them it's seems ok, the background image, the play button, and nothing happens. I assume there's still something missing on the header, but I don't know what to do.

    My web: http://www.deporteespectacular.com/2014/03/video-australia-3-4-ecuador-mar-52014/#arve-load-video

    Ver: 3.9.8

    Thanks in advance.

    https://wordpress.org/plugins/advanced-responsive-video-embedder/

  2. Nico
    Member
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    The Theme loads a query version from google (very bad programming practice) instead of the one from WordPress. It seems the Javascript of this plugin is not loaded correctly.

    //edit: On a 2nd thought, you use Lazyload mode right? This not requires jQuery and the script is included inline. It is very likely that your theme is missing the wp_footer();

  3. edmartinezm
    Member
    Posted 12 months ago #

    Yep, I was usign Lazyload mode. I changed it to Normal, and worked. Thanks for your answer. Still, I'll check what happened with Lazyload mode. Thank you very much.

  4. Nico
    Member
    Plugin Author

    Posted 12 months ago #

    Your welcome, please let me know if your themes footer.php is missing the wp_footer() function. Including that (inside body) should fix this.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic