Support » Plugin: User Registration & User Profile - Profile Builder » not letting any user to login with redirecting to same wppb_cpm_redirect=yes

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support madalinaruzsa

    (@madalinaruzsa)

    Hi @bandarawaththa,

    Do you use any caching on your site? If you do, please try to remove the Login page from it and see if the issue still persists.

    Regards,

    Thread Starter bandarawaththa

    (@bandarawaththa)

    Thank you for the reply,
    Reinstalling the plugin worked. I’ll remove the login from storing cache

    Thread Starter bandarawaththa

    (@bandarawaththa)

    It came again, I checked all caching options and the issue is not about caching. If it’s okay please create an account and check the login
    The live site

    Thread Starter bandarawaththa

    (@bandarawaththa)

    Can someone please reply, This issue came from nowhere, I didn’t do any changes to the website, suddenly the login just not working for the every user

    Plugin Support madalinaruzsa

    (@madalinaruzsa)

    Hi @bandarawaththa,

    Could you please do a conflict test? (ideally in a staging environment):

    ​​*Briefly* disable all other plugins and enable the default Twenty Twenty theme. Please also disable all add-ons. If this fixes the problem, enable everything one by one, checking each time to see when the problem returns.

    Kind regards,

    Thread Starter bandarawaththa

    (@bandarawaththa)

    I did it, didn’t work. I’ve been backing up my site and moved to ultimate builder plugin, well I’m marking this as resolved

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.