Support » Plugin: Email Address Encoder » Not encoding text

  • Resolved Indent

    (@indent)


    Hi.

    Just a heads up, e.g.

    <p><a href="mailto:mail@example.xxx">mail@example.xxx</a>. Some more text.</p>

    If you have some text after the closing anchor tag, the mail@example text (not the mailto address) will not be encoded. The email address after mailto is though. Without extra text after closing anchor tag, both email address and text are encoded. Like so:

    <p><a href="mailto:mail@example.xxx">mail@example.xxx</a>.</p>

    Maybe this is normal (?).

    • This topic was modified 1 year ago by Indent.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Till Krüss

    (@tillkruess)

    That shouldn’t happen. Would you mind posting a link to that page?

    Indent

    (@indent)

    I’m sorry, it’s in development locally. I’m using WP 5.0.3, with Gutenberg core, and this plugin only.

    Plugin Author Till Krüss

    (@tillkruess)

    Would you mind pasting the entire html of that page? Or email it to till [at] kruss (dot) io

    Hi,

    Sorry for being absent. I’ve done some testing and found that this has nothing to do with wether or not you have following text after the email link, but instead has to do with language specific letters, in this case Norwegian.

    The source code will not display right here, so I will e-mail it to you.

    Thanks a for a truly great plugin.

    • This reply was modified 11 months, 4 weeks ago by James Huff.
    • This reply was modified 11 months, 4 weeks ago by Indent.
    • This reply was modified 11 months, 4 weeks ago by Indent.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Not encoding text’ is closed to new replies.