WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Not displaying results

Not displaying results

  • Hi,

    After searching for days, I finally found this plugin and thought it would be the perfect answer for displaying a huge list of tags on an ecommerce site I am creating.

    The dropdown works perfectly, shows all the tags and an accompanying count for each, but the trouble is, when a tag is selected it does not produce any results.

    The url result from a selected tag [in this case ‘associates’] looks like the following:

    http://domain-name.com/?product_tag=http%3A%2F%2Fjetblackrecords.co.uk%2Fstore%2Fproducts%2Ftag%2Fassociates%2F

    All I really need for it to display correctly is this:

    http://domain-name.com/?product_tag=associates

    Does anyone know what I need to do to make this happen? I have tried editing the plugin code but not getting anywhere at all.

    Any help would be hugely appreciated.

    http://wordpress.org/plugins/tag-dropdown-widget/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author Erick Hitter

    @ethitter

    Code Wizard

    Do you have any other plugins installed that modify how taxonomies are handled, or how taxonomy archive URLs are built? From the URL you provided, it appears that something is generating problematic URLs for the plugin. Since my plugin use’s WordPress’s built-in get_term_link() function, I suspect the problem is not related directly to my plugin, but to some other code running on your site.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Not displaying results’ is closed to new replies.