Support » Plugin: WP Latest Posts » Not displaying

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 34 total)
  • thezedman

    (@thezedman)

    I have exactly the same issue. Update 3.8.0 was released overnight, I updated, and it broke the display of “latest posts” across my site.

    Luckily I had a backup of the plugin – version 3.7.3 – so deleted 3.8.0 and installed 3.7.3.

    Now everything is working again.

    I ran a test of updating to 3.8.0 again, and same issue – it broke. So rolled back to 3.7.3.

    Clearly there is an issue with 3.8.0, which the plugin author needs to fix.

    Plugin Author JoomUnited

    (@joomunited)

    Hi,

    Thanks guys for your feedback, we are currently investigating as we have already 3 users (including you) that reported it. We may push an update soon.

    Cheers,

    lancecarr

    (@lancecarr)

    Yeah I have this one happening too.
    Anyone have a link to 3.7.3?

    thezedman

    (@thezedman)

    lancecarr

    (@lancecarr)

    Thank you so much!

    lancecarr

    (@lancecarr)

    Hi thezedman.
    Thank you so much for the link!

    lancecarr

    (@lancecarr)

    Woohoo! Back in business!

    Hopefully the plugin will get fixed soon!

    Plugin Author JoomUnited

    (@joomunited)

    It will! but it’s a really bad JS “small” bug, very hard to catch 🙂

    thezedman

    (@thezedman)

    Glad I could help.

    Sad that the plugin author didn’t offer this as an alternative for us though.

    Cheers.

    Plugin Author JoomUnited

    (@joomunited)

    Are you guys using any plugin that minify or group JS/CSS resources (like a caching plugin)? If so witch one?

    Cheers,

    thezedman

    (@thezedman)

    no minify for html or css or java – but will be soon.

    But I do have code (custom plugin) that does the following:

    • removes query strings from CSS and JS inclusions
    • forces scripts to load asynchronously for better performance
    • defers loading of scripts

    All to get better Google PageSpeed scores – for better end user loading performance.

    lancecarr

    (@lancecarr)

    W3 Total cache.

    Also running the site through Cloudflare.

    lancecarr

    (@lancecarr)

    Hell! I’d buy that!

    Plugin Author JoomUnited

    (@joomunited)

    @lancecarr could you give us a link to your website, even if it works right now.
    It will help us.

    Thanks

    lancecarr

    (@lancecarr)

    The DIY Video Editor

    I have rolled back the plugins (paid add-on) so it is displaying correctly now.

    • This reply was modified 3 years ago by  lancecarr.
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 34 total)
  • The topic ‘Not displaying’ is closed to new replies.