• Hi,

    cookiebot announces it’s compatibility with Divi, but still having issues with the visual builder. It hangs on while cookiebot plugin is active, even when ignore admin setting is ON.

    It’s a pity, because the system is very good for RGPD.

    Edited: After seeing it was my mistake, now all is working smoothly.
    Nice plugin. Good work!
    See comments, please.

    • This topic was modified 1 week, 4 days ago by zarachrome. Reason: All is working now
    • This topic was modified 1 week, 4 days ago by zarachrome.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Richard

    (@rvcybot)

    Hi @zarachrome,

    Have you upgraded the Cookiebot plugin to the latest version? I know version 3.4 and above completely disable the Cookiebot script in the back end.

    • This reply was modified 1 week, 4 days ago by Richard.
    Plugin Contributor aytac

    (@aytac)

    Hello @zarachrome,

    Thank you for your post! We are sorry to see that you have a problem with Divi.

    Besides Richard’s question, can you please share with us which feature does not work? And which user-role was it? This will help us to reproduce the issue you see so we can solve it.

    Take care,

    Aytac

    • This reply was modified 1 week, 4 days ago by aytac.

    Hi, @rvcybot
    Hi, @aytac,

    It works perfectly with the plugin and –without– scripts manually inserted. My mistake was putting the scripts in headers and, seeing that it was causing me trouble with Visual Builder not loading, I installed the plugin too.
    After deleting the code in headers, leaving the plugin alone, all is working smoothly now.

    I’m sorry for my initial review.
    Thank you for your support.

    Best Regards,

    Manolo

    • This reply was modified 1 week, 4 days ago by zarachrome.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this review.