Support » Plugin: SiteOrigin Widgets Bundle » Not combined with the Beaver Builder Plugin

  • Resolved mihalich545

    (@mihalich545)


    Hello, after upgrading SiteOrigin Collection of Widgets 1.11.1. Began to interfere with the Beaver Builder Plugin. Beaver Builder Plugin cannot save changes on the page after disabling SiteOrigin Collection of Widgets, everything works. Really want to use SiteOrigin Collection of Widgets, without it anywhere now.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Support alexgso

    (@alexgso)

    Hi mihalich545,

    I’ve been able to replicate this issue. I’ve logged this as a bug and this will hopefully be fixed in the next update. Sorry about this!

    Hi alexgso,
    Thank You, You are doing a great favor for ordinary people.

    Hi mihalich545,

    Steps
    1: deactive site origin widget bundle plugin
    2: delete the plugin
    3: install an older version of plugin for example, 10.0
    4: active and see

    if not working again, try to deactive some of the widgets on the site origin widget bundle editor, keep what widget you are working.

    i had the same problem but now its ok for me, hope this helps you

    alexgso,
    Спасибо Вам большое, Вы самые лучшие. Все работает после обновления. В России также используют Ваши труды.

    I’ve also noticed the same issue with the latest version of SO Widgets Bundle (1.11.1), and I’ve posted the problem on the Beaver Builder support page. It also may have been a problem with the previous version of the Widgets Bundle, but at that time I didn’t correlate the two plugins as incompatible. When I deactivate the Widgets Bundle, the problem with Beaver Builder goes away. However, when it’s active, no edits are possible with Beaver Builder.

    Hope you can solve the conflicts.

    Thanks!

    with the new update of site origin widget bundle, 1.11.2 its ok, the beaver builder work but when i edit some paddings in the site origin editor, the widget show nothing, please fix this

    The latest version of SiteOrigin Widgets Bundle (v 1.11.2) appears to have solved the problems with Beaver Builder. Everything in Beaver Builder seems to be working normally. Thanks for the very quick help!

    Plugin Support alexgso

    (@alexgso)

    Hi Everyone,

    Great to hear the latest update resolved this issue! 🙂

    I’m very sorry about this whole issue. Let me know if you have any further issues with Beaver Builder and SiteOrigin Widgets Bundle.

    • This reply was modified 2 years, 11 months ago by alexgso.
    Plugin Author Andrew Misplon

    (@misplon)

    Hi @arditokshtuni. Sorry to hear you’re seeing a blank widget. Please, can you open a new support topic for that issue. We’d be happy to take a look with you.

    Hi @misplon now its fixed, i think it was a problem of my low internet connection.
    Thanks for your support.

    Plugin Author Andrew Misplon

    (@misplon)

    That’s great news. Thanks for the update. Glad to hear all is well now.

    All the best 🙂

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Not combined with the Beaver Builder Plugin’ is closed to new replies.