WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Not backing up since going to 1.3.1

[Resolved] Not backing up since going to 1.3.1

  • Hi

    Thanks for the plugin! I’ve been using it for a few months now and all was going well. However when I logged in today (26 June) I noticed that the last backup was 18 June.

    This would be about the time I upgraded to the new version. Is there something I should have done?

    Any suggestions would be greatly appreciated 🙂

    Megan

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • **Update**

    I tried to deactivate the plugin and got many, many errors 🙁

    Decided to put the previous version back on and it over rode the new one and all is working again 🙂

    Wondering if the new version doesn’t like an older version of WordPress?? I use Fantastico to install WordPress as I am lazy! Waiting for them to update to the newer version of WordPress and I’ll then give the new version of BackupWordpress another go.

    Thanks.

    Plugin Author Matthew Haines-Young
    Human Made

    @mattheu

    Sorry nobody had been back to you – been a busy weekend.

    BackUpWordPress actually requires WordPress version 3.1

    Hopefully we will release an update soon for 3.0.

    If you are on a version older than this, I can’t guarantee anything and would recommend you upgrade!

    Let me know the exact errors and versions you are using and I might be able to help!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Not backing up since going to 1.3.1’ is closed to new replies.