Support » Plugin: BackWPup - WordPress Backup Plugin » not backing up… please help

  • Resolved vizcano

    (@vizcano)


    The updates are failing this is the message i get.

    I am not a programmer; I don’t understand what this mean.
    I just know that the plugging used to work just fine and now this.
    Please help, and thanks for any support that you may provide!

    • This topic was modified 4 years, 1 month ago by vizcano.
    • This topic was modified 4 years, 1 month ago by vizcano.
    • This topic was modified 4 years, 1 month ago by vizcano. Reason: trying to upload the image
    • This topic was modified 4 years, 1 month ago by vizcano. Reason: still trying to upload the image
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • Hi,

    This issue isn’t actually caused by BackWPup plugin. It’s more related to your MySQL server’s database configuration.

    As you’re from non-technical background then we can suggest you to contact your hosting service provider and tell them this MySQL issue. Hope they will be able to solve this problem.

    • This reply was modified 4 years, 1 month ago by Rnaby.
    Plugin Author Brandon Olivares

    (@cocreation)

    Hi @vizcano, are you still experiencing the issue you reported in this topic? If not, please mark this as resolved.

    Thread Starter vizcano

    (@vizcano)

    Hi @cocreation I am still experiencing this issue. I contacted my hosting provider and they updated all the mysql system but nothing the problem persist. I will run a new backup today and show you what I get as error.

    I Hope you can help me with this problem.

    Plugin Author Brandon Olivares

    (@cocreation)

    Hi @vizcano. I’m happy to help. Post the relevant part of your log once you have it and we’ll go from there.

    Thread Starter vizcano

    (@vizcano)

    @cocreation this is what i get now

    my hosting provider told me that there isnt problems in my hosting config.

    i dont know what alse to do.

    thanks for any help you might provide!

    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by vizcano.
    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by vizcano.
    • This reply was modified 3 years, 11 months ago by vizcano. Reason: uploading image
    Thread Starter vizcano

    (@vizcano)

    Hi @cocreation
    i already posted the error log.
    thanks

    Plugin Author Brandon Olivares

    (@cocreation)

    Hi @vizcano, I’m sorry about the delay in response. I’m going to explore this issue a bit and get back to you. Part of the error seems to be in your database. There also seems to be an error with the encoding of your XML export file.

    Plugin Author Brandon Olivares

    (@cocreation)

    Hi @vizcano, sorry for my late response.

    I believe there are two separate errors going on here, so let’s cover one at a time.
    For the database warning, what is your Maximum script execution time set to? You can see under BackWPup -> Settings -> Job. Ideally it should be 25 seconds or so.

    Please try that and let me know the result.

    Thread Starter vizcano

    (@vizcano)

    Hi @cocreation, thanks for the answer

    let see my Maximum script execution time WAS 120 seconds. i set it up to 25 and ran a new backup to see the log.

    i think one of the problems were fix. thanks

    this is the result

    Plugin Author Brandon Olivares

    (@cocreation)

    Hi @vizcano, for the current errors you are getting, could you generate a debug log and send it to support [at] backwpup.com? That’ll give us more metadata to try to figure this out. Please just attach the log to the email.

    To generate a debug log, first switch logging level to Debug (not translated), under BackWPup > Settings > Logs. Then run your job as normal. Download the log file and send it to us.

    Thanks so much for your cooperation and patience.

    Plugin Author Brandon Olivares

    (@cocreation)

    Hi @vizcano, are you still experiencing this issue? I’m happy to help you debug if so.

    Thread Starter vizcano

    (@vizcano)

    Hi @cocreation thanks for your answer and your help.
    Right know I lost my Internet connection. Once I solve that problem with my Internet provider I will run the backup and sent you the debug log.
    Thanks a lot and have a great day.

    Plugin Author Brandon Olivares

    (@cocreation)

    Hi @vizcano, I just wanted to check back in to see how things are working. Feel free to let us know if you are having issues.

    Plugin Author Brandon Olivares

    (@cocreation)

    @vizcano, since we didn’t hear back from you, we assume that your problem has been fixed and we can mark this ticket as resolved. If we are wrong, please reopen the ticket and provide more information, so we can help to find a proper solution for you! 🙂

    Thread Starter vizcano

    (@vizcano)

    hi @cocreation sorry for my delay i now have internet again, i run another test. i have 2 warnings i will sent the log file to the adress you have provided. thanks for your help. have a great weekend

    p.s.: i will provide the link of this thread in the email so you will know what is the log error about.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘not backing up… please help’ is closed to new replies.