Support » Plugin: COVID19 - Coronavirus Outbreak Data » Not all the values are loading

  • Resolved Anas Arab

    (@anasarab)


    Hello

    I needed a table in Arabic, so I created a table that deliver the information by a country-wise Elementor tool, but the issue is that loading is too slow, and the values are not all loaded!

    Kindly check the problem:
    http://www.coronaarab.com/

    Please feedback

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Priyo Mukul

    (@priyomukul)

    Hello @anasarab

    I have checked your website, yes its true that all are not loaded. I am investigating the issue.

    I will let you know when it’s finished.

    Thanks for using it.

    Regards
    Mukul

    Thread Starter Anas Arab

    (@anasarab)

    I’m waiting for you Mukul

    thank you very much

    Thread Starter Anas Arab

    (@anasarab)

    Hello @priyomukul
    Is there any chance of solving this issue?

    thanks in advance

    Plugin Author Priyo Mukul

    (@priyomukul)

    Sorry for being late, I hope 0.5.5 version will fix your problem, if not please let me know.

    I will check again and update the plugin instantly.

    Regards
    Mukul

    Thread Starter Anas Arab

    (@anasarab)

    Assalamu Alaikum
    Although the loading is still slow, but the critical issue is now solved
    all the values are now loaded successfully.

    thank you for this achievement 🙂

    @priyomukul is there a chance in the future that the values can the loaded more fast?

    regards
    Anas

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Not all the values are loading’ is closed to new replies.