Support » Theme: Hatch » not able to upload logo and favicon

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hello. I have the same problem…

    When i try to upload my logo fill boxes stays still empty:
    http://i.imgur.com/r5BCn9w.jpg

    When I do this in personalization it looks like it should be ok, but it isnt:
    http://i.imgur.com/t5U08Wl.png

    It should look like this:
    http://i.imgur.com/ZPRO57J.png

    Please help, how can I solve this problem…?

    Link to my page: http://www.marekkowal.ski

    Thank you in advance.

    Hi there. It seems I am the third person to have this problem.

    Both of the top two seem to have given up on this theme, and changed to another one. I believe in you, hatch development team.

    So, this is what the website is supposed to look like.

    http://ferienwohnung-friedrichshain-berlin.de/

    But since it won’t let me upload the logo or favicon, this is what is looks like.

    http://flat-w78.de/

    Please help, I love the theme too much.

    Hi there, I’m the 4th one.
    I set up the favicon in personalize > identity website and after the title of the site I foud the option to upload the icon.

    But I still have the problem to upload the logo.

    hi everybody
    if you try to use a small icon if has a error
    try using a large image for example 500px by 500px or larger
    It works well
    I try this myself and saw it did work well
    good luck

    antenanet

    (@antenanet)

    First you got to have your logo image uploaded,done
    then get the url of that image,done
    then fill that in the theme setting.Where do I have to put the image URL to replace the title with it?
    I do not find it

    Theme Author Griden

    (@griden)

    We have now updated the theme, you can add a logo and favicon in the Customizer now.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘not able to upload logo and favicon’ is closed to new replies.