Support » Plugin: Schema & Structured Data for WP & AMP » Not a clue what it does

 • AAAnd another plugin which (as a shopowner) does not add anything complehensible to the productfeed. HOW are we going to add something and then WHAT? just a field for JSON at the bottom of wpbakery??? ? PLEASE will any fool who makes plugins think about usability for NOT coders?
  We own a shop. We need some schemadata. SIMPLE!!!!. Code is NOT.

  • This topic was modified 2 years, 8 months ago by Woongeluk.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Plugin Author Magazine3

  (@magazine3)

  I’m very sorry to hear that.

  Can you please tell me what are you trying to achieve?

  @b11n

  Een webshop onderhouden en correct laten tonen is helaas niet simpel een paar plugins installeren, je hebt zeer zeker verstand van zaken nodig en wanneer je met Schema Markup aan de gang gaat, kom je niet onder het coderen uit. Website bouwen is helaas niet een paar drag en drop steentje in elkaar zetten, al proberen sommige plugins dit wel doen blijken.

  Ik ben een ervaren developer, mocht je professionele hulp nodig hebben, laat het me weten!

  Groeten,
  Demian

  Thread Starter Woongeluk

  (@b11n)

  @demian85
  Ik blijf me verbazen over hoe developers, te beginnen die lui in het zwarte gat bij google, maar ook bij automattic, elke aansluiting met de gebruikers zijn gaan missen. Echt niemand neemt de moeite meer om het overzichtelijk / eenvoudig / klantvriendelijk te maken, want iedereen zit in zijn codebubbel met zijn koptelefoon op. Ik heb die ervaring bij een heel grote bank al opgedaan en 15 jaar later is het nog steeds zo.
  Wij shopowners willen dat het werkt. Punt. Simpel werkt. Met een interface die keuzes biedt in plaats van code. Daar heb je plugins voor, maar die zijn veel te vaak niet af maar blijven hangen in half werk. Of een single focus terwijl er meer keuzes zijn. Of erger: bedacht om zo veel mogelijk upsells te verkopen voor functionaliteit die je hebt weggelaten, zoals in woocommerce.
  We hebben het al druk genoeg met onze business om ook nog eens iets met code te gaan doen.
  En met wat ik boven schreef bedoel ik dus dat de devs waar we tot nu toe mee te maken hebben gehad in geen enkel geval naar de vraag luisterden maar toch weer zelf bedachten wat zij dachten dat wij vroegen. Customerfocus zero. Doorvragen, nee? Elke keer.
  Kortom: het kan echt veel beter en daar blijf ik op hameren. Maar of de developers in het algemeen leerbaar zijn in die zin, dat betwijfel ik inmiddels.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • The topic ‘Not a clue what it does’ is closed to new replies.