Support » Plugin: WP-Matomo (WP-Piwik) » noscript-Code is gone, if noscript-Option is disabled and enabled

  • Resolved gerobe

    (@gerobe)


    Hello,
    I just noticed, that the code in the noscript-box is and remains empty, if the noscript-option is disabled and enabled again. If enabled, the code in the box should reappear, but the field remains empty and shows no noscript-code (WP-Piwik 1.0.15).

    • This topic was modified 9 months ago by  gerobe.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author braekling

    (@braekling)

    Thanks for the notice!

    Piwik doesn’t deliver the noscript-code with the tracking code anymore. I don’t know when the change was made (I don’t use the noscript code on my own sites), but I can get the necessary information with a separate API call – that’s also smarter than disassembling the tracking code to get the noscript-code.

    Long story short: I will refactor this for WP-Piwik 1.0.16. https://github.com/braekling/WP-Piwik/issues/57

    If you need a workaround until 1.0.16 is available, please use the manual tracking and paste the noscript-code you can get in your Piwik dashboard.

    • This reply was modified 9 months ago by  braekling.

    When will you release the next update? I’d be interested in that fix as well. 🙂

    Plugin Author braekling

    (@braekling)

    I’m testing the new release right at the moment. There are some issues with my local blog network testing setup, but I try to get this working and do the blog network testing asap. During the week the release should be available.

    Plugin Author braekling

    (@braekling)

    Fix is committed. Version 1.0.16 will be released today. Sorry for the delay!
    https://github.com/braekling/WP-Piwik/issues/57

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.